Brandon Jones, die in Pretty Little Liars mede-scholier Andrew Campbell speelt, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar.

Pretty Little Liars-acteur Brandon Jones moet naar de gevangenis

Hij had vijf jaar celstraf kunnen krijgen

Dat de personages uit Pretty Little Liars geen lieverdjes zijn, werd ons na zeven seizoenen wel duidelijk. Maar een acteur die in real life een crimineel is, is nieuws. Afgelopen maandag werd bekend dat PLL-acteur Brandon Jones (29 jaar) naar de gevangenis moet.

Bonje met de buren
Hij heeft zijn misdaden volledig bekend: tijdens een burenruzie in maart 2016 trok hij een mes tevoorschijn en richtte hij een pistool op zijn buurman. Hoewel de acteur na deze misdaad opgepakt werd, vond er in 2015 al een soortgelijk incident plaats.

Niet opgepakt
In oktober 2015 zou hij zijn geweer namelijk al tevoorschijn hebben gehaald voor de ogen van zijn buren. Hij richtte het wapen toen, in tegenstelling tot in 2016, níet op zijn buurman. Voor dit incident is de acteur niet opgepakt. 

Straf
Brandon is voor zijn misdaad in 2016 veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar en een proeftijd van drie jaar. De straf had op kunnen lopen tot vijf jaar, maar viel lager uit omdat hij meteen schuld bekende. Naast de gevangenistijd, moet de acteur voldoen aan dertig dagen taakstraf en moet hij een cursus woedebeheersing volgen.

Pretty Little Liars
In Pretty Little Liars speelde Brandon de rol van Andrew Campbell. Hij komt voor in seizoen drie tot en met zes. Hij zit net als de hoofdpersonages van de serie op Rosewood High School. Hoewel Andrew een crush had op Spencer en met Aria gedatet heeft, verdachten de liars hem er op een gegeven moment van A te zijn.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten