Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale is afgelopen vrijdag beroofd. Inbrekers namen spullen ter waarde van minstens € 12.500 mee.

Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale is beroofd

De inbrekers namen minstens € 12.500 aan spullen mee


Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale werd afgelopen vrijdag beroofd. Inbrekers wisten in haar huis in Californië te komen. Daarbij verloor de actrice minstens € 12.500 aan spullen.

Gestolen
De Amerikaanse nieuwssite TMZ meldt dat de inbrekers een van haar ramen insloegen. Toen ze eenmaal binnen waren, namen ze vooral juwelen en tassen mee, die in ieder geval € 12.500 waard zijn. Of er meer gestolen is, is nog niet bekend.

Celebrity-inbraken
Lucy was – gelukkig! – niet thuis tijdens de inbraak. Haar alarm stond aan en voorkwam dat er nog meer gestolen werd. Hoewel Lucy zeker niet de eerste celeb is bij wie recentelijk ingebroken is, gaat het volgens de politie waarschijnlijk niet om inbraak die gericht was op een specifieke beroemdheid.

Actrice
Je kent Lucy Hale waarschijnlijk van haar rol als Aria in de drama-mysterieserie Pretty Little Liars. Binnenkort is ze te zien in een nieuwe rol. In de nieuwe thriller Truth or Dare speelt ze het slachtoffer van geesten die mensen de dood injagen.

In de film wordt een vriendengroep gedwongen om het spel Doen, Durven of de Waarheid te spelen. Ze moeten vragen eerlijk beantwoorden en uitdagingen aangaan. Als ze dat niet doen, sterven ze. Ben je een echte thrillseeker? Bekijk de trailer van Truth or Dare hier.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten