Afgelopen woensdag plaatste de Pretty Little Liars-actrice twee foto's van haar nieuwe kapsel op Instagram. Van brunette naar een roze coupe.

Pretty Little Liars' Lucy Hale gaat voor een roze coupe

Een knipoog naar haar rol in de serie

Vorig jaar stond vooral in het teken van beachy bobs (of lobs) en balayage-achtige kapsels. In 2018 gaan we voor heel iets anders, een tikkie gedurfder.

Qua kapsel zitten we nog wel in de bob, maar dan de chiquere variant. Qua kleur loop je voorop als je er een pastelkleur in gooit, zoals paars. Of zoals Lucy Hale doet, rose-goud. Laat dat nu net dé trend zijn voor brunettes. 

Time for change
Afgelopen woensdag plaatste de Pretty Little Liars-actrice twee foto's van haar nieuwe kapsel op Instagram. De 28-jarige actrice houdt wel van een haarverandering op z'n tijd.

Pink you very much
Qua kleur ging ze afgelopen periode van haar donkerbruine kleur al voor lichtere tinten. Qua lengte zit ze al een tijdje op de bob-tour. De roze-gouden kleur is wel nieuw, met dank aan de bekende Amerikaanse haarstylist Kristin Ess (doet ook het haar van onder andere Lauren Conrad). 

"Pink you very much, complete Aria vibes," schrijft Lucy bij de foto, waarbij ze een verwijzing maakt naar haar PLL-alter ego Aria Montgomery, die way back al voor een semi-roze coupe ging.

Voordat alle anti-roze fans in diepe rouw zijn van Lucy's nieuwe coupe; Lucy laat weten dat het om tijdelijke verf gaat. Wij zijn in ieder geval fan, vooral in combinatie met haar roze oogschaduw en glossy lippen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten