Zaterdagavond vond 'Le Bal des Débutantes' plaats in Parijs. Onder de debutanten van de high society was Ava Phillippe, de dochter van Reese Witherspoon.

Reese Witherspoons dochter verschijnt als een prinses op debutantenbal in Parijs

Bekijk haar prachtige openingsdans met de Maharadja van Jaipur

© Getty Images

Ken je de dochter (of eerder gezegd kloon) van Reese Witherspoon al? De 18-jarige Ava Phillippe maakte zaterdagavond haar eerste officiële verschijning op een high society bal in Parijs. En hoe. De jurk, de dans, de muziek; alles lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen:

Le Bal des Débutantes
De dochter van Reese en haar ex Ryan Phillippe debuteerde publiekelijk tijdens Le Bal des Débutantes. De debutanten trokken hun allermooiste (designer)jurk aan en openden het bal met een klassieke dans. Ava Phillippe danste met de 19-jarige Maharadja van Jaipur

Debutantenbal
Een debutantenbal is een eeuwenoude aristocratische traditie. Vroeger werd de gelegenheid vooral gebruikt om jonge meisjes voor te stellen aan huwbare kandidaten uit de aristocratie. Tegenwoordig is het vooral een dansfeest voor rijke erfgenames (à la Gossip Girl en Gilmore Girls), waarbij overigens wel verschillende tradities zijn behouden.

Celebrities
Het jaarlijkse Le Bal des Débutantes draait om twintig internationale debutanten. Niet alleen het celebrity-kroost van Reese Witherspoon was dit jaar aanwezig, ook de dochter van komiek Steve Harvey debuteerde zaterdagavond. Ava Phillippe en Lori Harvey legden hun debuut samen vast:
Live-action Disneyfilm
Als je het ons vraagt, mag iemand mini-Reese direct casten voor een prinsessenrol in een nieuwe live-action Disneyfilm. Nu nog hopen dat ze het acteertalent van haar moeder heeft geërfd.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten