Roxeanne Hazes laat bodyshamers niet zomaar hun gang gaan op haar Instagram account. Na kritiek onder haar bikinifoto, geeft ze een ijzersterke reactie.

Roxeanne Hazes reageert ijzersterk op bodyshamers die haar 'dik' noemen

En zo is het maar net

Roxeanne Hazes is op het moment samen met haar verloofde Erik Zwennes aan het genieten van een vakantie op Tenerife, om nog even op te laden voordat de 24-jarige zangeres aan haar albumtour begint. Afgelopen week deelde ze regelmatig vakantiefoto's op haar Instagram account, zo ook gisteren. Veel mensen vonden daar wat van. En daar vond Roxeanne dan weer wat van. 

Bikinifoto
Zondag plaatste de dochter van André Hazes een ontspannen en zomerse bikinifoto op social media met daarbij de tekst 'Zullen we hier voor altijd blijven Erik Zwennes?" Niks mis mee, zou je denken. Maar daar zijn de meningen over verdeeld. 

'Jij moet geen bikini aan'
Want waar bloot is, daar zijn (nare) reacties. Hoewel de reacties onder Roxeannes foto overwegend positief zijn, zijn er ook een paar die de zonnige sfeer moeten verpesten. Zo worden er reacties onder de foto geplaatst als: "dik" of "Dit is toch geen gezicht!! Ik ga niet in bikini maar kan jij toch ook beter niet doen!!!!". En vooral die laatste opmerking schiet bij de Nederlandse volkszangeres in het verkeerde keelgat. 

Die kun je krijgen
Roxeanne moet niets hebben van bodyshamers (groot gelijk heeft ze!) en dus reageert ze op de opmerking van 'schoutencarolien' (die overigens zelf 0 foto's op haar profiel heeft staan, typisch):  "Oei, wat jammer dit. Dat noem je 'goed in je vel zitten', met welke maat dan ook. Ik ben blij met dit lichaam, net zoals ALLE meiden, flink of slank, blij moeten zijn met een maatje meer of minder.

Niet op haar mondje gevallen
Ze vervolgt: "In dit lichaam groeien straks hopelijk mijn kindjes. Hoe kun je daar niet blij mee zijn? Misschien hoog tijd om mij te ontvolgen, want wellicht volgt er over een paar dagen een charmante foto terwijl ik zit en ik mijn vetrollen niet kan tellen."

Weg met bodyshamers
You go, Roxeanne. Zo is het maar net. Gelukkig heeft niet alleen Roxeanne een weerwoord tegen bodyshamers, veel van haar volgers geven de zangeres bijval. Zoals: "@schoutencarolien oke dan... Kon jij je persoonlijkheid maar in een badpak hijsen om je nare trekken te camoufleren zeg." Of: "Wie ben jij eigenlijk om dat te bepalen voor iemand anders? Gecondoleerd met je zelfbeeld. Laat een ander alsjeblief in zijn/haar waarde." 

Lekker boeie
De dochter van André laat zich gelukkig niet zo gauw kisten. Ze geniet nog steeds heerlijk van de zon met haar grote liefde, zo 'zen' als het maar zijn kan. Zo blijkt uit haar reactie en uit haar foto's die volgen: 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten