Hij dacht dat het wel goed zat, maar dat was het zachtjes uitgedrukt niet. “Laat dit een grote les zijn voor mezelf en ook voor jullie allemaal. Je kan niemand vertrouwen”, aldus de aangeslagen en geëmotioneerde realityster.

Schokkend! Realityster Koen Kardashian bestolen en mishandelend in Londen

Een real life horrorverhaal


Koen Pieter van Dijk, beter bekend als de flamboyante Koen Kardashian, te zien geweest in realityprogramma Niet lullen maar poetsen (NPO), deelt in een openhartige en hartverscheurende Insta-post dat hij zich schaamt en zich dom en vernederd voelt.

Hij ontmoette een man, dacht dat hij te vertrouwen was, maar dat was hij absoluut niet, zachtjes uitgedrukt. Je leest hieronder zijn verhaal.

Ontmoeting
"Midden in de nacht ging ik nog even een sigaretje doen voor mijn hotel. Er kwam een man naar me toe. Charmant, verzorgd. Hij had een mooi jasje aan en een Rolex om. ‘Hey beauty, how are you?’ We hadden een gezellig gesprek en hij bood me nog een sigaret aan. Hij was heel lief voor me en de tijd vloog voorbij. We hadden een klein uurtje voor het hotel staan kletsen tot hij zei ‘I have good champagne at home just around the corner at my house. You want to come over?”

Taxirit
Koen vervolgt: “Na een kleine twijfel ben ik met hem de taxi ingestapt. De rit duurde veel langer dan ik had verwacht, maar ik had nog niets door. We kwamen aan en stapte de taxi uit. Het appartementencomplex was niet wat ik mij had voorgesteld, maar hij was steeds nog zo lief voor me en dacht dat het wel goed zat. We gingen naar de achtste verdieping uit mijn hoofd. Ik stap de lift uit en krijg een klap op mijn achterhoofd. Ik viel hard op de grond. Na veel ellende in die hal en nog een harde klap in mijn gezicht, moest ik mijn Cartier horloge af doen (het horloge dat ik cadeau heb gekregen voor mijn eenentwintigste verjaardag van mijn ouders).”

“Op dat moment kreeg ik een hele kleine kans om te ontsnappen, ben ik heel erg hard door het trappenhuis gaan rennen op zoek naar een uitgang. ‘Take his clothes, take everything.’ werd er geschreeuwd. Een kat en muis spel, dit gun je niemand. Ik heb na veel rennen en vliegen een uitgang kunnen vinden en kwam onder het bloed buiten”, aldus de aangeslagen en geëmotioneerde realityster.

Horrorfilm
“Een man heeft mij opgevangen met het antwoord wees blij dat ze je horloge hebben en niet jou, dit is een verlaten gebouw waar niemand meer woont, de meeste zien het daglicht niet meer. Laat dit een grote les zijn voor mezelf en ook voor jullie allemaal. Je kan niemand vertrouwen. Ik hou mezelf sterk maar heb om de haverklap paniek en angstaanvallen.”

“Ik ben zo lief opgevangen door al mijn vrienden en familie en vind het mijn plicht om het met jullie te delen, laat het een les zijn voor iedereen. De horror zit in een klein hoekje”, met deze food for thought woorden sluit hij zijn heftige verhaal af.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten