De 25-jarige Selena Gomez vond het dinsdag een mooi moment om met een nieuwe coupe op de New York Fashion Week te verschijnen.

Selena Gomez gaat voor een nieuwe kapsel

Geïnspireerd op dé trend van dit jaar

Selena Gomez was dinsdag aanwezig bij de show van Coach tijdens de New York Fashion Week. En daar was ze met een reden. Als gezicht van het merk en co-designer van een tassencollectie van Coach, liet ze haar gezicht zien.

Dat bleek een nieuw gezicht te zijn. Niet wereldschokkend nieuw, maar wel een ander kapsel. De 25-jarige zangeres vond het een mooi moment om met een frisse coupe te verschijnen. De coupe die op het moment helemaal hot is. 

Bang it
Niet alleen heeft Justins vriendin (ja ja, Jelena) haar platina lokken weer verruild voor haar eigen, donkerbruine kleur. Ook is de schaar erin gezet. Niet aan de achterkant, maar wel aan de voorkant. Zoals we al schreven, zijn curtain bangs (of baby bang, ook een optie) toch wel de grootste haartrend van 2018. Ook Selena vond dat wel wat, zo blijkt:

Gordijntje voor je ogen
De pony doet denken aan die van stijliconen als Françoise Hardy, Jane Birkin, en Brigitte Bardot. Geen strakke, 'dichte' pony. Maar losse, zachte, lichte en lange lokken op je voorhoofd, die doen denken aan veertjes. Modellen als Elska Hosk, Romee Strijd en Taylor Hill gingen de 25-jarige zangeres al voor.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten