We weten allemaal dat Daniëlle en Mezdi Temptation Island niet als stel verlieten. Wat we nog niet wisten is Daniëlles heftige reden achter haar deelname.

Temptation Island's Daniëlle onthult de reden achter haar deelname: "Ik had een herseninfarct"

Ze vertelt haar verhaal in een openhartig interview met &C

© RTL - Temptation Island

We zagen eerder dit jaar allemaal hoe Daniëlle en Mezdi hun relatie op de proef stelden in Temptation Island. De twee arriveerden als stel in Thailand, maar toen ze terugkwamen in Nederland, waren ze beide vrijgezel. Niet zo gek dat het Temptation-koppel vaak gevraagd wordt waarom ze meedoen aan het programma.

Daniëlle vertelt aan &C de heftige reden achter haar deelname: drie jaar geleden had de 21-jarige een herseninfarct.

Openhartig interview
Hoewel de nieuwe &C nog niet in de winkel ligt, geeft RTL Boulevard alvast een voorproefje van het interview. De ex-deelnemer legt uit dat ze eigenlijk niet graag in de spotlights staat.

Daniëlle: “Ik treed nooit op de voorgrond, ben heel meegaand. Dat ik toch wilde meedoen aan een tv-programma, komt doordat ik alles uit het leven wil halen. Drie jaar geleden kreeg ik een herseninfarct waardoor ik weer vanaf nul moest leren lopen. Sinds ik dat weer kan, denk ik bij alles: je leeft maar één keer.”

Stalken
Alsof dat nog niet heftig genoeg is, heeft Daniëlle het na Temptation ook niet makkelijk. Ze laat weten nu nog steeds last te hebben van haar ex-vriend, Mezdi. De twee deelnemers gingen – op zijn zachts gezegd – niet vriendschappelijk uit elkaar.

Daniëlle: “Hij begon me te stalken. Als ik ’s nachts om twaalf uur na mijn werk naar de McDrive reed met collega’s stond hij daar ook geparkeerd,” vertelt ze. “Het was even een paar maanden rustig, maar sinds de uitzending van Temptation Talk in april, waarin ik niet naast hem wilde zitten, zijn er weer dingen voorgevallen. Ik verdenk Mezdi, maar ik kan het niet bewijzen.”

Het hele interview met Daniëlle is vanaf woensdag 11 juli te lezen in &C.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten