Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat bijna van start, maar seizoen 9 blijft ons bezighouden. De driehoeksverhouding van Herbert, Jolien en Saartje bijvoorbeeld. De ex-verleidster Saartje (21) breekt de driehoek nu echt met een nieuwe liefde.

Temptation Islands ex-verleidster Saartje showt haar nieuwe liefde

Wij vinden hem verdacht veel op Dave Roelvink lijken

Seizoen 9 van Temptation Island mag dan al lang voorbij zijn, alle drama die we in 2017 meekregen op de buis, houdt ons nog steeds bezig. Het laatste seizoen werd niet voor niets de heftigste Temptation tot nu toe genoemd.

Één van de sappige verhaallijnen binnen het programma was de driehoeksverhouding tussen het koppel Herbert en Jolien en de verleidster Saartje. Zij is officieel geen verleidende factor meer. Ze maakt haar nieuwe relatie voor het eerst Instagramofficial:
Persoonlijk vinden we haar nieuwe vlam iets weghebben van Dave Roelvink, wat jij?

Relatie
In het Vlaams weekblad TV Familie vertelt Saartje over haar nieuwe relatie: “Ik ben samen met Medi, een Franse man. Ik leerde hem kennen in een hotel op Mallorca, waar ik als animatrice werk in een hotel. Medi heeft dezelfde baan.”

Aantrekkelijk
Wat de 21-jarige zo aantrekkelijk vond aan haar nieuwe vlam? “Ik viel deze zomer voor zijn spontaniteit, zijn lieve lach en zijn karakter. Medi’s ogen zochten mij als ik niet in de buurt was. Het was onvermijdelijk, we moesten een koppel worden.”

De nieuwe Herbert?
Saartjes nieuwe liefde is niet te vergelijken met wat ze met Herbert had, vertelt ze: “Dit is duizend keer sterker. We gaan er helemaal voor om onze relatie te laten slagen.” En nee, de twee verschijnen in het nieuwe seizoen van Temptation níet als koppel. “We zijn veel te gelukkig om onze relatie op het spel te zetten voor een tv-programma,” aldus Saartje.

Driehoeksverhouding
Even je geheugen opfrissen: Saartje probeerde in 2017 als verleidster in Thailand Herbert voor zich te winnen. Hoewel zij en Herbert op het eiland een hechte band kregen, betekende dit niet het einde van Herbert en Jolien. Sterker nog, de twee zijn nog steeds samen en aan hun Instagramfeeds te zien helemaal in love:


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten