Merijn en Karlyn zijn happy in love, aan de foto's te zien.

Temptation Islands Merijn heeft nieuwe vriendin Karlyn

Hoeft 'ie zich niet meer bezig te houden met zijn ex Pommeline

Zijn we weer. Een dag geen Temptation nieuws, is een dag niet geleefd. Vandaag duiken we weer in het liefdesleven van Temptation Island-deelnemer Merijn. Waar de smooth boy eerst vooral bezig was om zijn ex Pommeline verbaal kapot te maken via zijn Youtubekanaal, heeft hij nu aandacht voor iets anders. Maak kennis met Karlyn, Merijns nieuwe liefde. 

Prille liefde
Gisteravond plaatste de oud-Temptation deelnemer een foto van hem en zijn nieuwe vriendin op Instagram. 'Alleen maar winning,' schrijft hij bij de foto waarop het stel zwoel in de camera kijkt. 

Ook Karlyn plaatste een foto op haar account, met wederom hele verliefde woorden als bijschrift. 'Nog maar een maand, maar het voelt als een jaar. Love you'. 
The Voice
Is Karlyn geen onbekende voor je? Dat kan kloppen, de 21-jarige kan een aardig moppie zingen. We kennen haar van haar deelname aan X-factor en The Voice of Holland seizoen 8. Inmiddels heeft de zangeres een behoorlijke fanbase opgebouwd, met 15.000 Instagramvolgers en 47.000 Youtubevolgers. En zo klinkt ze (in het tijdperk dat ze nog blonde haren had). 
The soap continues
Nog even over Merijn en Pommeline, het love couple dat zich vormde in Temptation Island - ten koste van Merijns ex Lisa. De twee zijn sinds februari uit elkaar, Pommeline werd verliefd op iemand anders (hoe kan het ook anders). Dat was het begin van real life soap 'Pommeline hartje kleurplaat Fabrizio'. Wat haar niet in dank werd afgenomen door Merijn. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten