Kristin Cavallari, je weet wel, uit onze favoriete MTV-show The Hills, krijgt een eigen realityshow genaamd Very Cavallari.

The Hills-ster Kristin Cavallari krijgt eigen realityshow 'Very Cavallari'

Met weer een hoop drama

© Getty Images

Feel the rain on your skin, no one else can feel it for you, only you can let it in... And the rest is still unwritten. Hoor je dit liedje, dan denk je waarschijnlijk niet alleen aan Natasha Bedingfield, maar vooral aan show The Hills.

Helaas voor ons is het inmiddels alweer zeven jaar geleden sinds de laatste aflevering van de realityshow. Maar goed nieuws: the drama is back. Een van de hoofdrolspelers uit onze favoriete MTV-show, Kristin Cavallari, krijgt een eigen realityshow. 

Vol kommer en kwel
Kristins hoogtijdagen waren in de tijd van de razendpopulaire MTV-serie Laguna Beach, toen ze nog bff was met Lauren Conrad en in hun cabriolets door de zonnige heuvels van Los Angeles reden. Dat veranderde íets in de tijd van The Hills (iets met jongens..), de even vermakelijke spin-off van de oorspronkelijke serie. 

Iets later
Nu, alweer zeven jaar na de laatste uitzending van The Hills, is Kristin klaar voor een reality-vervolg. E! meldt dat de serie Very Cavallari gaat heten, waarbij Kristin toevoegt dat er 'veel drama in zit'.

Rustiger vaarwater
Dat de show anders gaat worden dan haar tienerjarentijd, is een feit. Boy drama is verleden tijd. De 31-jarige realityster is inmiddels gesetteld. Ze is moeder van drie kinderen, getrouwd met American footballer Jay Cutler en woont met haar gezin in Nashville

Dat gaat lekker
Op zakelijk vlak doet de moeder van drie het ook niet verkeerd. Niet alleen verkoopt ze haar eigen schoenenlijn via Nordstrom en Chinese Laundry én is ze bestselling-auteur van twee boeken, ook heeft ze haar eigen lifestyle-imperium Uncommon James opgezet.

In Kristins nieuwe realityshow zien we verschillende kanten van haar. We zien haar als moeder en echtgenoot, maar ook als zakenvrouw. Genoeg voer voor drama, als we de The Hills-ster mogen geloven. Nu maar hopen dat het heel snel in Nederland te zien is. Alvast een voorproefje: 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten