We absoluut niet overmatig drankgebruik aanprijzen. Maar hilarische en goudeerlijke moeders gone bad verhalen willen we wel horen.

The Hills-ster Whitney Port deelt haar hangover-zaterdagochtend

De moeder van Sonny vertelt hilarisch over 'last night'


Je (party)leven voorbij zodra je moeder wordt? Nee hoor, vindt Whitney Port.

Youtube-serie
De 33-jarige The Hills en The City-ster is sinds vorig jaar moeder van zoontje Sonny. Sinds de zwangerschap heeft ze een serie op haar eigen Youtube-kanaal waarin ze bloedeerlijk en zonder omhaal laat zien hoe dat nu is: zo'n zwangerschap en een baby in huis. 

Een eigen kind 
De gevolgen voor je lichaam, relatie en seksleven, alles rondom Een Kind komt voorbij. Zo ook de ochtend na een feestje, haar 'first brutal hangover' sinds de geboorte van de baby. Nu willen we absoluut niet overmatig drankgebruik aanprijzen. Maar dit is toch wel een erg eerlijk en geruststellend verhaal. En deze mogen gehoord worden.


Bar Mitswa
Whitney en haar man Tim (Timmy) Rosenman bezochten samen een Bar Mitswa en Whitney bedacht dat het een goed idee was om Dry Martini tot haar  drankje van de avond te bombarderen. ''Ik vraag me nu af of dat een drankje is dat je heel de avond door kunt drinken, misschien moet je ervan nippen en ervan genieten.'' Het beeldmateriaal van de avond is dan ook hilarisch. Man Timmy legt zijn vrouw vast op Insta-stories terwijl deze enthousiast meedanst met een choreografie, zijn tekst in de video: Nobody is cuter. En we snappen 'em wel. Bekijk het hele partyverslag hieronder. 

Moraal van het verhaal: geniet en feest, juist als je moeder bent, maar drink met mate... 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten