Selena Gomez en The Weeknd zijn nog maar net uit elkaar, maar ze lijken allebei al een nieuw iemand te hebben. Waar Selena met ex Justin Bieber gespot werd, zagen bronnen The Weeknd samen met de ex van Justin Bieber.

The Weeknd is gespot met de ex van Justin Bieber

De twee zouden het afgelopen donderdag erg gezellig hebben gehad

© Getty Images

Na de plotselinge break-up van The Weeknd (27) en Selena Gomez (25) twee weken geleden, lekten er opeens innige beelden van Justin Bieber (23) en Selena uit. The drama continues, want nu is The Weeknd samen gezien met de ex van Justin Bieber.

Heel veel exen
Volgens de Amerikaanse entertainmentsite Us Weekly was The Weeknd op 9 november all over model Yovanna Ventura (21). Dat betekent dat de muzikant misschien aan het daten is met de ex van de ex (of huidige vriend?) van zijn ex. Volg je het nog?

Naar een feestje
Verschillende bronnen vertellen aan Us Weekly dat Abel Tesfaye (de echte naam van The Weeknd) en Yovanna samen verschenen op het verjaardagsfeest van French Montana.

Handen vasthouden
“The Weeknd hield op het feest de hele avond de hand van Yovanna Ventura vast. Ze kwamen samen aan, ze hielden elkaar vast. Hij was dik twee uur constant met haar samen en overal waar ze kwamen hielden ze elkaars handen vast,” aldus een anonieme bron.

Showing off
Een andere bron: “Hij pronkte met haar. Hij maakte iedereen duidelijk dat hij samen met iemand daar was. Ze waren behoorlijk klef en waren de hele avond samen.”

Selena Gomez & The Weeknd
Op 31 oktober werd bekend dat Selena Gomez en The Weeknd uit elkaar zijn. De twee hadden vanaf januari dit jaar een relatie, maar kampten al langer met problemen. Waarom ze precies uit elkaar zijn, is niet bekend.

Selena Gomez & Justin Bieber
Wel zou de break-up gelinkt kunnen worden aan Selena’s ex, Justin Bieber. Hij en Selena worden nu al weken samen gespot. Bijvoorbeeld tijdens een fietstocht in Los Angeles. De twee muzikanten hadden tussen 2011 en 2014 een knipperlichtrelatie.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten