De showbizzwereld is sinds gister in rep en roer door video’s die opdoken van Tristan Thompson. De vriend van hoogzwangere Khloé Kardashian zou meerdere malen vreemd zijn gegaan.

Tristan Thompson bedroog de hoogzwangere Khloé Kardashian en zo reageert de familie daarop

Terwijl Khloé ligt te bevallen, is het internet in rep en roer

De showbizzwereld is sinds gister in rep en roer door video’s die opdoken van Tristan Thompson, de vriend van de hoogzwangere Khloé Kardashian. Hij zou afgelopen weekend zijn vreemdgegaan en gerucht luidt dat dit niet de eerste keer is in zijn relatie met de Kardashian-member.

Kissing in the club
De basketballer zou een vrouw gezoend hebben in de PH-D Lounge in New York. Op verschillende videobeelden is te zien dat de twee samen een hotel binnengaan en een paar uur later vertrekken naar de club Soho House in het Meatpacking District.

Volgens omstanders in die club was Tristan ‘erg close met een vrouw die niet de zijne was.’ De beelden kun je hieronder bekijken.
Geen uitzondering
Volgens TMZ is het niet de eerste keer dat Tristan buiten de pot piest. De entertainmentsite deelt beelden van hem waarop te zien is dat hij intiem is met twee vrouwen in een lounge. Dit zou plaats hebben gevonden toen Khloé drie maanden zwanger was.

Meerdere scharrels
Daily Mail meldt daarnaast dat er meerdere scharrels van de basketballer zijn die sekstapes plaatsten en vervolgens verwijderen. Én er zouden zelfs enkele van deze scharrels zwanger zijn van de man.

De Kardashian-familie reageert
Ook de Kardashians is dit nieuws niet ontgaan. People laat weten dat de familie in eerste instantie dacht dat de video van afgelopen weekend in scène was gezet. Dit veranderde toen er oudere video’s en verhalen verschenen.

De Kardashian-familie heeft inmiddels op de geruchten gereageerd op een manier waarop alleen zij dat kunnen: ze hebben Tristan massaal ontvolgd op Instagram. Alle zussen en zelfs exvriend van Kourtney, Scott Disick, behoren niet meer tot zijn volgerslijst. Als dat geen statement is.

Héle slechte timing
De Kardashians en Tristan hebben nog geen officieel statement gegeven. Volgens People is de familie ‘heartbroken’ en de hoogzwangere Khloé zou volledig door het lint zijn gegaan. En dat alles terwijl Khloé volgens verschillende media op dit moment hun kind op de wereld zet.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten