Tegen alle verwachtingen in maakte Kensington Palace gisteren bekend wanneer en waar de 33-jarige prins en 36-jarige Suits-actrice in het huwelijksbootje stappen.

Trouwdatum én trouwlocatie prins Harry en Meghan Markle bekend

Dat is sneller dan verwacht

Maandag kwam het nieuws naar buiten dat prins Harry op een knie is gegaan voor zijn grote liefde Meghan Markle. Dat is natuurlijk al heuglijk nieuws op zich. Maar het wordt nog leuker. Tegen alle verwachtingen in maakte Kensington Palace gisteren bekend wanneer en waar de 33-jarige prins en 36-jarige Suits-actrice in het huwelijksbootje stappen. 

Wedding bells are ringing
In mei 2018 zullen prins Harry en Meghan elkaar het ja-woord geven in de St. George’s Chapel op Windsor Castle. Dat is niet dezelfde trouwlocatie als zijn broer prins William en Kate Middleton. Zij trouwden in 2011 in Westminster Abbey.

Wat vindt Queen Elizabeth ervan?
"Hare majesteit de koningin heeft toestemming gegeven om de bruiloft in de kapel plaats te laten vinden", zo staat in het officiële bericht. Ook wordt in de korte aankondiging vermeld dat het Britse koningshuis het huwelijk zal bekostigen.

Verloving
De verloving vond eerder in november plaats en kwam deze week pas naar buiten. Harry en Meghan nemen samen intrek in Nottingham Cottage in Kensington Palace

Eerste ontmoeting
De Britse prins en de Amerikaanse actrice hebben elkaar in mei 2016 ontmoet. In hun eerste interview vertelt het liefdeskoppel dat ze door een gemeenschappelijke vriendin aan elkaar gekoppeld zijn. En ja, ook prinsen en actrices gaan dus blijbkaar op blind dates. Een goede zet van hun vriendin (wiens naam niet bekend is), zo blijkt achteraf. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Nieuwe baan
Meghan stopt met haar werkzaamheden als actrice en verhuist naar Engeland. Ze zal als, waarschijnlijk hertogin, nieuwe taken krijgen. Harry: ''Ik weet dat Meghan heel goed zal zijn in 'deze' baan. We zijn een fantastisch team. En we willen impact hebben op de dingen waar wij om geven.'' Meghan Markle was naast actrice ook ambassadeur voor UN Women. Ze wil zich in Engeland verdiepen in de kleinere organisaties die daar zijn.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten