Voor Koninklijke standaarden trouwen prins Harry en Meghan Markle vrij snel. Volgens ET Online is daar een reden voor: zodat prins Philip (96 jaar) ook aanwezig kan zijn.

Trouwen prins Harry en Meghan Markle zo snel vanwege prins Philip?

Volgens een expert wil Harry per se dat zijn opa bij de bruiloft is

© Getty Images

Voor het geval je het nieuws vorige week gemist hebt: prins Harry (33) en Meghan Markle (36) zijn verloofd! De trouwerij vindt voor Koninklijke standaarden vrij snel plaats. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite ET Online is daar een duidelijke reden voor: prins Philip.

Opa op de bruiloft
Volgens ET Online kiezen Meghan en Harry ervoor om in maart 2018 te trouwen zodat prins Philip, Harry’s opa, er ook bij kan zijn. De expert van het koningshuis Kate Nicholl vertelt aan de website dat Harry prins Philip (96) heel graag bij de trouwerij wil hebben:

“Harry heeft een goede band met zijn opa. Aangezien Philip 96 jaar is, dacht Harry dat het beter was om de bruiloft zo snel mogelijk te houden, zodat zijn opa er gezond en fit bij kan zijn.”

Trouwerij
Harry en Meghan ontmoetten elkaar in mei 2016. Op 27 november werd bekend dat het koppel verloofd is. Ondertussen hebben ze al een interview gehouden (waar ook backstagebeelden van te zien zijn), zijn de trouwdatum én trouwlocatie al bekend, hebben we al een blik mogen werpen op de prachtige ring van Meghan en wordt Meghan getest op haar kennis van de Britse taal en cultuur. 

Verloving
In het interiew vertelt het stel hoe Harry Meghan ten huwelijk vroeg. Ze maakten samen thuis eten klaar. Terwijl Meghan de kip nog aan het roosteren was, ging Harry op een knie zitten. En nog voordat Harry uitgesproken was, riep Meghan al "Kan ik al ja zeggen, kan ik al ja zeggen?" 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten