Via Instagram maakt dj-stel Wietze de Jager en Lieke Veld zojuist bekend dat ze een tweede kind verwachten. En dat doen ze op een originele en geinige manier.

Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke Veld verwachten tweede kind

Gefeliciteerd Wietze en Lieke!

Via Instagram maakt dj-stel Wietze de Jager en Lieke Veld zojuist bekend dat ze een tweede kind verwachten. En dat doen ze op een originele en geinige manier:

'Wat een wonder'
'Wat een geluk, wat een wonder', schrijft Wietze bij de foto. Lieke plaatst dezelfde foto op haar Instagram, maar dan met de tekst: 'Tweede ronde...'. Op het gele A4'tje op de foto staat de grappige tekst:

Beduitzetting
Geachte mevrouw Juul Bettie de Jager, Wij willen u erop attenderen dat u dit bed binnen 28 weken dient te verlaten. In mei 2018 wordt er een nieuwe bewoner of bewoonster verwacht. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. 

Hoogachtend,

De afdeling gezinsuitbreiding de Jager 

Aantal maanden zwanger
En dus weten we ook wanneer Lieke is uitgerekend: in mei 2018. Wat betekent dat de Qmusic-dj nu drie maanden zwanger is. In januari dit jaar beviel Lieke van hun eerste kind, dochtertje Juul Bettie de Jager. 

Van mannetje van de radio naar showbizz-reporter
In september 2015 zijn de twee radio-dj's getrouwd. Ze ontmoetten elkaar bij Qmusic, waar ze beiden als dj werk(t)en. Lieke nog steeds, Wietze is inmiddels overgestapt naar concurrent Radio 538 en Shownieuws. Dat ging niet geheel onopgemerkt, aangezien het iconische duo Mattie & Wietze op vervelende manier uit elkaar ging in mei dit jaar. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten