In de categorie: 'knappe siblings van bekende koppen', presenteren we jullie vandaag graag Dylan Efron. Broertje van Zac Efron.

Zac Efron heeft een bést wel aantrekkelijk broertje

Broertje, huisgenoot en date-adviseur van Zac


In de categorie: 'knappe siblings van bekende koppen', presenteren we vandaag Dylan Efron. Broertje van Zac Efron. Gevalletje goede genen, zoals dat wel vaker het geval is in families. We noemen een Gigi en Bella Hadid, een Kate Moss en Lottie Moss, en een Eric Lively en Blake Lively

Huisgenoten
Maar nu dus Dylan Efron. Niet alleen broertje van Zac, ook huisgenoot én liefdesadviseur van Zac. De 25-jarige Dylan en de acteur wonen samen in Los Angeles. In een interview in Cosmopolitan heeft Zac ooit gezegd dat als hij met iemand aan het daten is, hij zijn kleine broertje altijd om advies vraagt. 

Smooth vs. cute
Dylan heeft een bachelor degree in economie en een klein rolletje gehad naast Zac in de film Neighbours. Hij gaat met 336 duizend volgers op Instagram ook lekker online. Op zijn account is te zien dat hij niet vies is van een bezoekje aan de sportschool, of van sporten in het algemeen. Hiken, skiën, om een paar voorbeelden te noemen. Waar Zac soms een beetje smooth oogt, oogt Dylan voornamelijk schattig en soms een beetje hipster.

Vervelende mededeling voor als je plannen had in z'n DM's te sliden: hij heeft een vriendin, blijkt uit z'n feed. Grappig feitje: hij heeft ooit gedatet met Stella Hudgens; het zusje van Vanessa Hudgens. Een beetje Zac fan, weet wie dat is: zijn ex en love interest in de High School Musical-films. 

We horen je denken: we willen beelden zien. Bij dezen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten