We weten het inmiddels allemaal: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn verloofd. Wie weet heb je de verlovingsring zelfs al gezien. Maar weet je al hoeveel de ring waard is?

Zoveel kost de verlovingsring die Justin Bieber voor Hailey Baldwin kocht

Ook opvallend: waarom Justin voor deze ring koos

Sinds 9 juli bekend werd dat Justin Bieber Hailey Baldwin ten huwelijk heeft gevraagd – en zij ‘ja’ zei – worden we overspoeld met nieuwtjes rondom het stel: De zanger bevestigde het huwelijk in een liefdesverklaring op Instagram en we zagen de enorme verlovingsring om Haileys ringvinger.

Het laatste nieuws, vanuit TMZ: we weten hoeveel Justin betaald heeft voor de ring. En dat is niet niets. Justin kocht een ring van – hou je vast, hoor – bijna een half miljoen dollar. Dat is zo’n 428.599 euro. Hold on to Justin, Hailey. En de ring trouwens ook – je zou ‘m maar kwijtraken.
Haileys gezicht
De ring bestaat uit 18 karaat geel goud met enkele diamanten. De zanger liet het unieke exemplaar ontwerpen door de juwelier Jack Solow. Waarom Justin specifiek voor deze ring koos? Volgens Daily Mail zag hij Haileys gezicht in de ovaalvormige steen.

Relatie
Justin popped the question afgelopen weekend in een resort in de Bahama’s. Het koppel kreeg een relatie in 2014 en 2016, gingen weer uit elkaar en zijn nu weer samen sinds juni. Dat Justin helemaal verliefd is op Hailey, mag duidelijk zijn. In een Instagrampost noemt hij haar de liefde van zijn leven.
“Je maakt me een beter mens en we vullen elkaar aan. Ik kan niet wachten op het mooiste deel van ons leven. Het is grappig, nu ik met jou ben, heeft alles zin,” zegt de zanger. “Mijn hart is helemaal en volledig van jou en ik zal jou altijd vooropstellen. Je bent de liefde van mijn leven, Hailey Baldwin, en ik zou mijn leven met niemand anders willen delen.”

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten