De ring is ontworpen door Harry en bevat diamanten, waaronder twee die oorspronkelijk van prinses Diana zijn geweest. De middelste diamant komt uit Botswana, een Zuid-Afrikaans land waar het paar de afgelopen periode samen heeft doorgebracht.

Zo ziet de ring van prins Harry's verloofde Meghan Markle eruit

© Getty Images

Prins Harry (33) en Meghan Markle (36) zijn eerder deze maand verloofd. Dat maakte het Britse koningshuis vanochtend bekend. Volgens Clarence House trouwen de twee komende lente. Ook is inmiddels bekend hoe Markle's verlovingsring eruit ziet.

Stralend
De prins en de Suits-actrice hebben zojuist hun eerste officiële fotomoment in de Sunken Gardens van Kensington Palace achter de rug. Daar showde de stralende Amerikaanse Meghan haar ring aan het publiek. De ring is ontworpen door Harry en bevat diamanten, waaronder twee die oorspronkelijk van prinses Diana zijn geweest. De middelste diamant komt uit Botswana, een Zuid-Afrikaans land waar het paar de afgelopen periode samen heeft doorgebracht.

Liefde op het eerste gezicht
Een verslaggever vroeg de prins of hij direct wist of Meghan zijn ware was. Daarop reageerde hij zonder twijfel: "Ja, dat wist ik het eerste moment waarop ik haar zag al."  Voordat Harry zijn verloofde ten huwelijk vroeg, lichtte hij zijn grootmoeder koningin Elizabeth in en vroeg hij de ouders van Meghan om haar hand.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten