Er zijn 'behind the scenes'-beelden opgedoken vlak na het officiële interview van prins Harry en Meghan Markle. En die beelden zijn wederom té leuk om niet te delen.

Backstagebeelden van prins Harry en Meghan zijn nog leuker dan het interview zelf

We hebben misschien een kleine Meghan-en-Harry-overload te pakken.. Maar we kunnen er gewoonweg niets aan doen. Het verliefde stel is gewoon te cute en vermakelijk.

Waar we eerder al schreven over het eerste interview van het net verloofde stel (en de trouwdatum en -locatie), zijn er nu behind the scenes-beelden opgedoken vlak na het officiële gedeelte. En die beelden zijn wederom té leuk om niet te delen. 

Zouden de twee toevallig verliefd zijn? 
Nadat het officiële verlovingsinterview was afgelopen en de microfoons al uitstonden, zijn er nog een aantal vragen aan de prins en zijn bijna prinses gevraagd. Helaas voor ons worden we niet veel wijzer van de dingen die ze zeggen, maar wel van de lichaamstaal van de twee tortelduiven. 

Cute couple
Er is geen tekst nodig om te zien hoe verliefd de twee op elkaar zijn. Ze plagen elkaar, lachen wat af, kunnen niet van elkaar afblijven en Megan kan haar ogen niet van Harry afhouden. Toch hebben Britse liplezers hun best gedaan om te ontcijferen wat er wordt gezegd. 

'Ik wil ook wat zeggen'
Volgens hen vertelt Harry in het begin over hun safari in het Afrikaanse Botswana. Meghan wil duidelijk ook wat zeggen en onderbreekt haar aanstaande echtgenoot. Iets te enthousiast, volgens Harry, waarna hij haar grappend de les leest. Dat vindt Meghan weer grappig, die er een lolletje van maakt. 

Bride to be
Voor de rest hebben we weinig geluid nodig. Het spat van het beeld af dat de twee doldwaas verliefd zijn. En daar worden wij dan weer doldwaas blij van. We kunnen niet wachten op het sprookjeshuwelijk (en de jurk van Meghan). 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten