Bringing GLAMOUR into your daily life!

Belofte maakt schuld: Chantal Janzen geeft Jandino een lapdance tijdens Dance Dance Dance

De rollen waren in de laatste aflevering van het populaire RTL-programma Dance Dance Dance voor één keer omgedraaid. De BN'ers zaten op de bank en keken toe hoe Chantal Janzen haar dancemoves liet zien op het podium. En wat voor dansmoves. Een heuse lapdance voor haar collega Jandino, die zijn lach niet meer van zijn gezicht kreeg. 

Weddenschap
'Waarom een lapdance?', zul je denken. Omdat het olijke duo een weddenschap afsloot. Chantal haalde in de eerste aflevering een slang op het podium (de allergrootste angst van Jandino). Als hij het reptiel tien seconden om zijn nek zou doen, zou zij hem in de laatste aflevering een 'vieze dans' geven. 

Grootste angst
Dat liet de 36-jarige presentator zich geen twee keer zeggen. Met een hoop gegil en gekrijs hing de geel-witte slang tien seconden om zijn nek. Dat ging er zo aan toe: 

You go, Chantal
Vervolgens herinnerde Jandino zijn collega er wekelijks aan dat de 'vieze dans' er aan zat te komen. En zo geschiedde, in de laatste slotaflevering van het programma. Chantal hield zich aan haar afspraak, trok een kittig rood pakje aan (inclusief rode pompon op de bilpartij) en nam haar lapdance uiterst serieus op het nummer Don't Cha van The Pussycat Dolls

Kan dat nog een keer?
Aan de gezichtsuitdrukkingen van Jandino te zien, was de dans 'vies' genoeg. Hoewel dit natuurlijk ontzettend vermakelijke televisie was, ging het om de dansmoves van GTST-acteurs Stijn Fransen en Toprak Yalçiner en ex-Miss Nederland Zoey Ivory en musicalster Marnix Lenselink. Zoey en Marnix scoorden uiteindelijk de meeste punten en gingen er met een bedrag van €100.000 vandoor dat aan de Hartstichting wordt gedoneerd. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten