De videoclip van Pinks nieuwe single 'Beautiful Trauma' kwam dinsdag uit. In de clip danst Pink met Channing Tatum.

Channing Tatum danst in de nieuwe videoclip van Pink

Tijdens de Video Music Awards afgelopen augustus werd al duidelijk dat zangeres Pink (39) ons veel wijze lessen te bieden heeft. Ze leerde haar dochter dat het oké is om geen stereotypisch meisje-meisje te zijn. Ze is het mooist wanneer ze zichzelf is. 

Een soortgelijke boodschap brengt Pink in de nieuwe videoclip van Pinks single Beautiful Trauma. De clip verscheen dinsdag, mét een aangename verrassing in de vorm van een dansende Channing Tatum (37).

Perfectie
In de clip zien we Channing en Pink als Fred en Ginger Hart. Hun roze huishouden lijkt in eerste instantie perfect, maar blijkt dat niet te zijn. De koekjes branden aan tot een gitzwarte kleur en terwijl mr. Hart een flinke scheut alcohol in zijn ochtendkoffie doet, slikt mrs. Hart zoveel pillen als ze maar kan.

Dansen
Nadat de twee celebs samen dansen, verandert er iets. Ze proberen niet meer perfect te zijn. In plaats daarvan omarmen ze steeds meer wie ze werkelijk zijn.

Man en vrouw
Terwijl Fred (letterlijk) in de kast vrouwenkleren past, helpt Ginger hem met het stiften van zijn lippen. Ginger verwisselt haar tuttige jurkje in voor een pak. Zelfs in hun duo-dans zijn de genderrollen omgedraaid. Ginger leidt, terwijl Fred pirouettes draait.

Mrs. en Mr. 
Na een Fifty Shades Of Grey-achtige scène met een (extra) vrouw, gaan Fred en Ginger Hart weer naar bed op dezelfde manier als ze opstonden. Één ding is veranderd: Ginger heeft nu het slaapmasker met ‘Mr.’ en Fred het slaapmasker met ‘Mrs.’.

Boodschap
Pink en Channing proberen ons duidelijk een boodschap mee te geven. Blijf niet vasthangen in stereotyperingen of vaste genderrollen. Het is oké om een man, een vrouw of iets daartussenin te zijn.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten