De ene na de andere grote naam zit naast James Corden voor zijn succesvolle YouTube-serie Carpool Karaoke. Dit keer is het Kelly Clarkson, die maar weer eens laat horen waarom ze in 2002 Idols won.

Kelly Clarkson zit bij James Corden in de auto voor zijn nieuwe Carpool Karaoke

De ene na de andere grote naam zit naast James Corden voor zijn inmiddels immens succesvolle YouTube-serie Carpool Karaoke. Dit keer is het Kelly Clarkson, die maar weer eens laat horen waarom ze in 2002 Idols won.

Spice it up
Niet alleen komen 'gouwe ouwes' voorbij zoals Since U Been Gone en Because Of You, ook helpt James Kelly's relatie met haar man te redden. Naast dat Brandon Blackstock de echtnoot is van 35-jarige zangeres, is hij ook haar manager. Het gevolg: de twee hebben nauwelijks quality time met elkaar. 

Date night
Daar brengt James verandering in. Hij organiseert een romantisch diner voor twee in de auto, inclusief vioolmuziek, aardbeien en champagne. Of nou ja, bijna voor twee dan. Als je James en de 20 camera's wegdenkt. "Ik heb het idee alsof we een pornofilm maken, met al die camera's", is Brandons subtiele reactie. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten