P!nks nieuwe album 'Beautiful Trauma' is uit en dus moet dat aan de man worden gebracht. Een goede reden voor James Corden om Alecia Beth Moore, de echte naam van de 38-jarige zangeres, te strikken voor zijn Carpool Karaoke.

P!nk bewijst in Carpool Karaoke dat ze ook ondersteboven kan zingen!

Finally, the time has come! P!nks nieuwe album Beautiful Trauma is uit en dus moet dat aan de man worden gebracht. Een goede reden voor James Corden om Alecia Beth Moore, de echte naam van de 38-jarige zangeres, te strikken voor zijn Carpool Karaoke. En dat is zoals altijd weer erg vermakelijk. 

Dance off
Niet alleen leert P!nk James een auto-choreografie op haar nieuwste hit What About Us, de zangeres vertelt ook over haar crush op Jon Bon Jovi en haar date met *NSYNCs Joey Fatone (die ze enorm had gefriendzoned). 

Ehm, ondersteboven?
P!nk laat maar weer eens zien dat ze in het bezit is van een gouden strot. Niet alleen haalt ze in de auto alle noten van haar nummers, de zangeres laat ook zien dat ze ondersteboven net zo goed klinkt (ze vindt zelf dat ze dan nog beter klinkt). Bij James is dat alleen een ander verhaal... 

You go, P!nk
Mocht je nog geen fan zijn van P!nk, dan word je het na het zien van deze video wel. De zangeres leert haar 6-jarige dochter een wijze en inspirerende les tijdens haar speech bij de VMA's. 

Meer karaoke
Mocht je, net als wij, fan zijn van James' autoritjes met celebrities, dan hebben we er nog een paar voor je in de aanbieding. Zoals met Sam Smith, Usher, Ed Sheeran, Harry Styles, Lady Gaga, Katy Perry en Britney Spears

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten