Saar Koningsberger legt de hele weg voor en na de bevalling van haar dochter Scottie Jones vast. Dat wil zeggen: puffen en steunen tijdens de weeën en een knip van onderen om de baby op weg te helpen. Er wordt geen detail weggelaten.

Saar Koningsberger legt haar hele bevalling vast op camera

Op 5 maart werd de dochter van Saar Koningsberger en haar vriend Martijn geboren, Scottie Jones. Dat ging niet zonder slag of stoot. Allereerst heeft de 30-jarige presentatrice er 2,5 jaar over gedaan om zwanger te worden. Tig hormoonbehandelingen en ziekenhuisbezoeken verder, was dat vorig jaar eindelijk gelukt.

Maar niet alleen de perikelen die bij het zwanger worden en zijn horen, deelde ze met haar volgers via haar YouTubekanaal SuperSaar. Ze legt de hele weg voor en na de bevalling vast. Dat wil zeggen: puffen en steunen tijdens de weeën en een knip van onderen om de baby op weg te helpen. Er wordt geen detail weggelaten. 

Alle ins en outs
Nog geen twee uur na haar, toch wel heftige, bevalling pakt Saar haar camera er alweer bij om haar volgers een update te geven. "Het was nogal een pittige start," vertelt ze met haar pasgeboren Scottie naast zich. De nieuwbakken moeder wilde graag een natuurlijke bevalling, dat werd haar alleen wel knap moeilijk gemaakt. De ontsluiting kwam niet genoeg op gang, wat ervoor zorgde dat Scottie bijna met een keizersnede gehaald moest worden. 

"Vervolgens heeft Juud met haar handen de ontsluiting op gang geholpen en werd er een knip in me gezet," aldus Saar. Gelukkig ligt, eind goed al goed, de 'kleine frummel' naast Saar in de ziekenhuiskamer en gaat het met beiden inmiddels heel goed.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten