Wederom met een video van prins Harry's verloofde. De video is al van even geleden (juli 2016), maar is te leuk en toepasselijk om niet te laten zien.

Meghan Markle wordt getest op haar kennis van de Britse taal en cultuur

Zijn we weer... Wederom met een video van prins Harry's verloofde. De video is al van even geleden (juli 2016), maar is te leuk en toepasselijk om niet te laten zien. Naar aanleiding van een nieuw seizoen Suits werd Meghan (Rachel Zane in Suits) destijds door de Britse televisiezender Dave aan de tand gevoeld over haar Britse kennis.

Raden maar
Hoe ze het er vanaf brengt? Laten we zeggen dat er nog ruimte voor verbetering is. Niet dat wij wel wisten wat de antwoorden waren op vragen als: 'Wat is het nationale dier van Engeland? En Wales? En Schotland?' Het antwoord op de laatste vraag is er een om te onthouden: de unicorn! Een ding staat vast, we verhuizen met z'n allen naar Schotland.   

In het huwelijksbootje
Gelukkig heeft ze komende jaren genoeg tijd om te oefenen, aangezien de 36-jarige actrice in mei 2018 haar ja-woord geeft aan de 33-jarige Britse prins. 

Meisjes plagen...
Deze week gaf het stel hun eerste officiële interview naar aanleiding van hun verloving. Is het kijken waard. Oh, en mocht je nog niet Meghan-en-Harry-moe zijn, kijk dan ook even naar de backstagebeelden van datzelfde interview. Is eigenlijk nog leuker (het lijken net twee verliefde pubers). 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten