We hoopten al lang op deze samenwerking en daar is 'ie dan eindelijk! Ed Sheeran brengt samen met Beyoncé zijn nummer 'Perfect' opnieuw uit.

Whaaa! Ed Sheeran strikt Beyoncé voor een duet!

Oh my, wat is dit een goed begin van het weekend. Onze favoriete zanger? Ed Sheeran. Onze favoriete zangeres? Juist ja, Beyoncé. We hoopten al lang op deze samenwerking en daar is 'ie dan eindelijk! De Britse zanger brengt samen met Queen B zijn nummer Perfect opnieuw uit. En dat stelt op z'n zachtst gezegd niet teleur.  

Mooie kerstgedachte
Het nummer is al een paar maanden uit en staat op Ed's nieuwe album Divide. Speciaal voor Kerst had Ed het idee een speciale versie op te nemen. En met niet zomaar iemand. Met twee van de meest populaire artiesten van dit moment kan het duet niet anders dan een hit worden.

Dat blijkt ook wel uit de cijfers. Nog niet eens een dag online en nu al bijna 2 miljoen keer bekeken (en dan hebben we het alleen nog maar over YouTube).

Samenwerking
Eerder vertelde de 26-jarige zanger in een interview met MTV UK al dat hij heel graag met Beyoncé wilde samenwerken: "We hebben live al eens het een en ander gedaan samen, maar ik zou het te gek vinden eens een echte song te maken samen."

Voorproefje
In 2015 gaven de twee ons al een voorproefje van een duet. Toen zongen ze tijdens het jaarlijkse Global Citizen Festival een akoestische versie van Drunk In Love van Beyoncé. Dat klonk zo:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten