Zó word jij het nieuwe gezicht van fietsmerk Cortina

Droom jij ervan om een keer model te zijn? Grijp dan nu je kans!

nieuwe-gezicht-fietsmerk-cortina
Cortina

Heb je er altijd al eens van gedroomd om als een echt model te shinen voor de camera’s? Dan hebben we goed nieuws: het hippe fietsmerk Cortina is op zoek naar nieuwe gezichten voor hun allernieuwste campagne.

Modellenwedstrijd
Zie jij jezelf al shinen in de campagne van Cortina? Ben jij tussen de 16 en 35 jaar, woonachtig in Nederland en vind je het leuk om te poseren voor de camera? Doe dan mee met de modellenwedstrijd van Cortina. Heb je een leuke broer, vriend of buurjongen? Mooi! Mannen kunnen zich ook aanmelden.

What to do?
Meld je aan voor de modellenwedstrijd en stuur een close-up en een foto waar je van top tot teen op staat. Je hoeft geen ervaring te hebben als model om mee te kunnen doen aan de wedstrijd en zowel mannen als vrouwen mogen zich aanmelden.

What’s in it for you?
Als fashionable beloning zul je een jaar lang (!) te zien zijn in de Cortina campagne van 2018. Kortom: sta jij straks met je gezicht in magazines en op de website van Cortina en heb je ook nog eens supermooie foto’s van jezelf. Waar wacht je nog op?

Bekijk de making of van de campagne shoot van vorig jaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good