Dit bedoelen vrouwen met hun Whatsapp-emoji

Glamour's Babette verklapt wat ze met een emoji bedoelt zodat jij als man veilig het mijnenveld kunt betreden dat Whatsappen-met-een-vrouw heet

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emoji’s en vrouwen. Het lijkt geen wiskunde, toch? Zo spreekt mijn persoonlijke emoji-gebruik boekdelen. Zijn de gekleurde karakters in een gesprek met jou ver te zoeken? Dan kun je het beste dekking zoeken. Of, bij mijn voorkeur, je excuses aanbieden. Mag je wel rekenen op de vrolijke rakkers?

Dan wordt het tijd om uit te zoeken wat ze betekenen. Zo kun jij als man veilig het mijnenveld betreden dat Whatsappen-met-een-vrouw heet.

😊 Gebruiken we na een bericht waarvan de boodschap neutraal is. Ofwel, het is ‘ok’. Zonder emoji lijken we gewoonweg onaardig.
🔥 De situatie is enorm sexy.
❤️ Een emoji als deze moet je verdienen. Vriendinnen krijgen deze te pas en te onpas, maar als je deze als man krijgt heb je een dikke vette scoor.
💯 Brengt ons bij de volgende scoor. We zijn content met je keuze, handeling of bericht. Zie het als een uitroepteken.
🙊 Is onze vraag beschamend? Grote kans dat dit onschuldige aapje erbij staat. Het gaat hier vaak om een rotvraag aan jou, maar we zijn heel onschuldig en zo doe je het toch voor ons.
😘 Hebben we je de liefde niet verklaard, maar krijg je wel deze emoji? Waarschijnlijk willen we onze harde boodschap iets verzachten.
😂 Een luie variant om aan te geven dat we je grappig vinden. Hiervoor geldt; hoe meer hoe beter. Krijg je HAHAHAHAHA? Dan is dit uitzondering op de regel 'geen emoji is dekking zoeken'. De caps lock ha-ha is jackpot.
😅 Sorry de situatie is heel rot, maar we zijn onschuldig en je kunt er zo niks van zeggen.
😏 Lucky you, we hebben spannende plannen. En grote kans dat dit met jou is..
💋 Wilde je de vlag al uithangen? Think twice. Grote kans dat dit een sarcastisch kusje is..

Benieuwd hoe de rest van de wereld de emoji's gebruikt? Net als bij officiële talen, is er in de wereld van emoji regelmatig discussie over de juiste betekenis. Het maakt het er niet makkelijker op dat dezelfde emoji wereldwijd in de meest uiteenlopende culturen worden gebruikt. Weet jij wat deze emoji écht betekenen? Doe de test op Quest.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good