8 opmerkingen die alleen je beste vriendin mag maken

Want hé, als het van haar komt, is het oké

British Fashion Awards - Winners
David M. BenettGetty Images

Je beste vriendin is je steun en toeverlaat. Ze weet dan ook feiten en details die niemand anders weet. Ze kan alles tegen je zeggen, en jij tegen haar. Ook opmerkingen die minder leuk zijn om te horen. Maar hé, als het van haar komt, is het oké.

 1. "Hij is niet goed voor je"
  Hoe gek je ook bent op je nieuwe boyfriend, wanneer je beste vriendin ziet dat je niet jezelf bent bij hem, schroomt ze niet om dat tegen je te zeggen.
 2. "Stop met zeuren"
  Wanneer je weer klaagt over vroeg opstaan, studiewerk en geen vrije tijd hebben, geeft je vriendin je een reality check:"Druk? Zondag lag je nog de hele dag op de bank, House of Cards te kijken."

 3. "Ik zei het toch"
  Je beste vriendin heeft je genoeg gewaarschuwd voor de gladde praatjes van de cute boy next door. Toch wacht je tot het tegendeel waar is. En is dat niet het geval, dan kun je de "ik zei het toch" x 3 verwachten.

 4. "Je doet bitchy"
  Soms is het oké om de bitch in je naar boven te halen. En wanneer je te ver gaat, is je beste vriendin er om te zeggen dat je maar weer normaal moet doen.

 5. "Dat kun je écht niet aandoen"
  Samen omkleden voor uitgaan is inmiddels traditie geworden. Je beste vriendin zegt eerlijk wat ze van je outfit vindt, óók als ze het niet leuk vindt.

 6. "Je wenkbrauwen zijn out of control"
  Te enthousiast met de pincet geweest? Je vriendin ziet én zegt het meteen.

 7. "Die foto op Instagram kun je beter niet plaatsen"
  Voordat je een foto op Instagram plaatst, vraag je eerst aan je vriendin of-ie wel social media-waardig is. Vindt ze dat niet, dan zegt ze: "Je hebt leukere."

 8. "Je klinkt nu net als je moeder"
  Want je beste vriendin kent je moeder bijna net zo goed als dat ze jou kent.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good