De meest hilarische uitspraken van Dave Roelvink

Het enige wat jij hoeft te doen is zijn Amsterdamse tongval erbij denken

dave-roelvink-expeditie-robinson
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson nog niet gezien? Klik weg nu het nog kan! [insert spoiler spoiler spoiler alarm]

Wel gekeken? Dan is een virtueel zakdoekje wel op zijn plaats. Ik snik met je mee. En wel omdat Dave Roelvink is uitgespeeld. En hoe! Koos, Jalou en Suzan gaven zijn felblauwe kijkers en vetkuif (vet is met het shampooloze Robinson leven nog een understatement) een retourtje afvallerseiland als verrassingscadeau. Wóest zijn de fans van Dave. Pislink! zou Dave zeggen. Ze vinden heil in het toetsenbord en typen de woede van zich af, waarvan een korte bloemlezing.

Twitter
Twitter
Twitter

Lichtpuntje van deze eikelige eilandraad was het camerawerk dat zo'n tien minuten op standje Roelvink stond. Ingezoomd. Door het schemerlicht leken zijn ogen blauwer dan de smurfen. Ja, het was een waardig afscheid. En hoe verdrietig ook, we moeten weer door. Vergeet niet: er is nog kans op terugkomst. Voor nu zetten we de meest hilarische uitspraken van Dave op een rij. Het enige wat jij hoeft te doen is zijn Amsterdamse tongval erbij denken. Daarvan krult je pruillip vast weer even omhoog.

 1. "Ik ben drie dagen in de week dronken, dus een heel stabiel leven heb ik niet."

 2. "Ik heb gekotst, ik heb me helemaal leeg gescheten, dat mag iedereen weten, maar ik ga niet opgeven."

 3. Tegen Lex: "Als ik jouw kleur had, had ik thuis al m'n verlichting vervangen voor UV-lampen."

 4. "Heerlijk rustig hiero, geen Boulevard of Shownieuws in mijn nek."

 5. "Als er vandaag nog geen samensmelting is, blijf ik net zo lang kokos eten totdat ze me in een bounty verpakking terug naar Nederland sturen voor de verkoop."

 6. "Ik zie wijn man! Ik word gelijk helemaal emotioneel!"

  Expeditie Robinson

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good