FML-moment: die keer toen ik een geile sms naar het antwoordapparaat van mijn werkgever stuurde

"Ik voel een hittegolf aankomen. Zo eentje die je krijgt wanneer je beseft dat er iets erg gebeurd is."

SMS-fail
Christian VierigGetty Images

Omdat we ze allemaal herkennen. De een nog pijnlijker dan de andere. De 'Fuck my Life'-momenten in het leven van een millennial. De redactie van Glamour verzamelt de meest hilarische ik-kan-er-nu-wel-om-lachen-momenten. Deze keer: Digital Content Manager Babette.

Het is nacht als ik in het donker naar mijn telefoonscherm tuur. Een Samsung d880 als ik het me goed kan herinneren. Na een korte twijfeling besluit ik mijn vriendje een heet sms'je te sturen. Wat er precies in het bericht staat, weet ik niet meer, maar wat ik me wel kan herinneren is dat het voor mijn 17-jarige doen pittig is. Iets in de trant van 'ik heb zin in je', maar dan anders. If you know what I mean.

Foutje, bedankt
Terwijl mijn hersenen mijn vingertop de impuls geven om het bericht te versturen, neemt mijn oog in een reflex een grote fout waar. "Albert Heijn" prijkt er op mijn scherm. Of prijkte, want de sms is inmiddels al verstuurd. Ik voel een hittegolf aankomen. Zo eentje die je krijgt wanneer je beseft dat er iets erg gebeurd is. In paniek ga ik naar mijn verzonden berichten inbox. Ja. Albert Heijn. En ik moet morgenochtend openen met mijn collega. Kut.

Rood lampje
En dan is het wachten. We openen samen, we zorgen dat de afroomboxen bij de kassa's zijn, vullen die aan met kleingeld en vervolgen daarna onze weg naar de counter. Terwijl ik naar de Wuppie, die zichtbaar zijn beste tijd heeft gehad, op het naamkaartje van mijn collega staar, zie ik het oog van mijn bedrijfsleider op het rode knopje van de telefoon vallen. Dat verdomde rode lichtje dat mij al de hele ochtend buikpijn bezorgt.

Seksz
Op het volgende moment leer ik mijn grootste les in vaste telefoongeschiedenis. Je eigen geile stem terughoren is vervelend, maar een computerstem dat een heet bericht opleest is afschuwelijk. Mijn vele afkortingen doen de stem stotteren, maar niks zo duidelijk als de woorden geil (spreek uit op de extreem abn-toon geiiiiiil) en seks (seksz). Ik zou zweren dat ik die Wuppie zag lachen...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good