Door deze actie staan mensen áltijd mooi op de foto

Don't say 'cheeeeeese'

lachende-modellen-oogschaduw
Nadine Ijewere

Er bestaat een truc waardoor je al-tijd prachtige foto's kunt maken. Vergeet 'cheese!' en 'lachen voor het vogeltje!'. Er is een heel andere zin die je moet zeggen tegen je geliefden voor de camera.

De truc
''Als ik een foto maak van mijn vriendin, dan zeg ik niet 'smile!' maar dan zeg ik: 'ik hou van je', dan krijg ik vanzelf een prachtige glimlach van haar.''

Ik weet niet meer waar ik bovenstaand citaat heb gelezen, maar ik zal hem niet meer snel vergeten. Het is zo'n goed idee! Probeer het maar eens uit op loved ones als je met een camera of je telefoon een foto van ze wilt schieten. Works like a charm.

Compliment
Is een 'ik hou van je' te veel van het goede, dan doet een oprecht compliment ook ogen stralen. Trust us, je kunt geen lelijke foto van iemand schieten als diegene net blij glimlacht. Deze lieve video is daar het bewijs van:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good