De Milka Oreo Kinder Bueno Nutella Cheesecake is de ultieme foodporn en je móet het gaan maken

Al je favoriete soorten chocola gemixt in één cheesecake

foodporn-milka-oreo-kinder-bueno-nutella-cheesecake
Jelmer de Boer

Na de coffeecones en suikerspinijsjes die je in Londen kan krijgen, zou je niet denken dat er iets beters bestaat op deze wereld. Maar hé, wat dacht je van een Milka Oreo Kinder Bueno Nutella Cheesecake? Die mond vol komt aardig in de buurt toch...

Advertentie - Lees hieronder verder

Zoals je al raadt is het recept van Jelmer de Boer verre van gezond. Maar hemels is het for sure, en daarom delen we graag het recept met je:

Ingrediënten: 2 pakken Oreo’s5 Kinder Bueno’s200 gram melkchocolade200 gram Nutella200 gram mon chou25 gram suiker50 gram roomboter250 ml slagroom200 gram Milkachocolade

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 50 graden en plaats de roomboter erin
  • Doe een vel bakpapier in een springvorm en vet deze in
  • Doe de Oreo in een keukenmachine en maal fijn, voeg de boter toe
  • Bekleed de bodem van de springvorm met het Oreo-mengsel
  • Druk het mengsel goed plat en zet in de vriezer
  • Doe de suiker en slagroom in een schaal en mix dit net zo lang tot het luchtig is
  • Klop de monchou een beetje los
  • Meng de slagroom met de monchou
  • Dit mengsel verspreid je over de Oreo-bodem en zet de schaal terug in de vriezer (voor 2 uur)
  • Schep de Nutella in een pannetje
  • Verwarm dit zachtjes tot het warm en schenkbaar is. Dit verspreid je over de cheesecake in de springvorm.
  • Breek de Kinder Bueno in kleine blokjes
  • Verspreid de Milka over de Nutellalaag
  • Druk de Kinder Bueno blokjes in de Nutella/Milkalaag
  • Zet de taart in de koelkast
  • En wacht tenslotte tot de Milka hard is geworden

    Eet smakelijk!

    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Feel Good