Recept: wraps met carpaccio, parmezaanse kaas en truffelmayonaise

Hét perfecte recept voor als je vriendinnen komen eten

makkelijke-lekkere-wraps-recept
Kookidee.nl

Vraag je je ook altijd af wat je moet maken als je vriendinnen komen eten? Niet getreurd, wij hebben hét perfecte recept gevonden. Deze wraps met carpaccio, parmezaanse kaas en truffelmayonaise van Kookidee.nl zijn gemakkelijk te maken. Succes gegarandeerd.

Dit heb je nodig:

  • 8 wraps
  • 300 gram rundercarpaccio
  • 100 gram veldsla
  • 65 gram pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas
  • 6 eetlepel mayonaise
  • Truffelolie
  • Peper en zout
    Advertentie - Lees hieronder verder

    Zo ga je te werk:

    • Verwarm een koekenpan op laag vuur en rooster hier de pijnboompitten in. Voeg geen olie toe en haal tde pitten eruit wanneer ze verkleuren en je ze begint te ruiken. Laat de pitten even afkoelen.
    • Doe intussen de mayonaise in een schaaltje en meng hier de truffelolie bij. Voeg wat versgemalen peper toe en smeer dit uit over de wraps. Je hoeft de wraps niet op te warmen.
    • Verdeel de veldsla over de wraps en leg hier de carpaccio op. Rasp er wat Parmezaanse kaas over en strooi de geroosterde pijnboompitjes over de wraps. Kruid nog met wat peper en zout en rol de wraps strak op. Halveer de wraps of snij ze in kleinere stukjes.

      Eet smakelijk!

      Advertentie - Lees hieronder verder
      Meer van Feel Good