FYI: de neef van prins Harry is mega knap én beschikbaar

Voor als je net als Meghan een royal aan de haak wil slaan

prins-harry-neef-knap-beschikbaar
Getty Images

Ben je na de spectaculaire Royal Wedding van aflopen weekend helemaal into het Britse Koningshuis? En ben je vastbesloten om net als Meghan Markle een royal aan de haak te slaan? We've got news for you: Louis Spencer, de neef van Prince Harry, is knap én beschikbaar.

Bye, bye Harry
Waar prins Harry eerst nog publieksfavoriet was, is hij tijdens zijn eigen bruiloft van de troon gestoten: iedereen heeft het over zijn neefje Louis en wij snappen waarom. Dezelfde rode coupe, dezelfde sprekende ogen, maar net iets jonger met zijn 24 jaar én single. Over een golden combo gesproken.

Niet echt een prins
Klein minpuntje, Louis Frederick John Spencer – zoals de man voluit heet – is de neef van Princess Diana en eigenlijk niet echt lid van de royal family. Maar goed, aangezien hij als aristocraat wel aanwezig is bij alle koninklijke partijen, zien we dat als een gevalletje 'wel de lusten, niet de lasten'.

Zie hier
Zo zien we hem hier tijdens prins Harry’s bruiloft met zijn moeder en zussen.

Getty Images

En hier tijdens de bruiloft van prins William en Kate Middleton in 2011.
Getty Images

Your future home
Louis is de zoon van Earl Spencer, de broer van Diana. Mocht jij deze 24-jarige aristocraat aan de haak slaan dan word jij zijn gravin. Oh en niet geheel onbelangrijk je woont dan in het voorouderlijk huis van de familie Spencer, Althorp, dat in 1508 werd gebouwd en een schamele 90 kamers bevat.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good