7x handige pantyhacks die je moet kennen

Voor iedereen die vaak al na een uur een ladder in haar panty heeft

vrouwen-straat-panty
Christian VierigGetty Images

Heb je vaak al na een uur een ladder in je panty? Dat eindigt nu. Met deze hacks kun je je panty een stuk langer dragen, geloof ons.

 1. Stop je panty in de vriezer
  Ja écht, de vriezer. Maak je panty vochtig onder de kraan en stop ’m daarna in een plastic zakje. Leg het zakje een nacht in de diepvries, zodat de panty goed kan bevriezen. De volgende dag haal je de panty eruit en laat je ‘m goed drogen. Et voilà: klaar voor gebruik. Door de kou worden de vezels van je panty sterker waardoor er minder snel een ladder in komt.

 2. Spuit haarlak op je panty
  Dit zorgt voor een extra laagje stevigheid en bescherming.

 3. Gebruik doorzichtige nagellak
  Een beginnende ladder? Voorkom dat deze verder uitscheurt door er doorzichtige nagellak op te smeren. Als het een klein laddertje is, zal niemand dit opmerken en kan je er alsnog de hele avond mee door.

 4. Let goed op het denier van je panty
  Hoe dikker de denier, des te dekkender de panty is en dus steviger.

 5. Check van tevoren je teennagels
  Want als je vlijmscherpe teennagels hebt, dan hoef je niet gek op te kijken wanneer er al een ladder in je panty zit als je 'm net aan hebt. Handig: rol de panty op zodat je alleen je voet erin hoeft te steken en rol hem dan over je been omhoog. Knip en vijl voor de zekerheid je teennagels voordat je de panty aantrekt.

 6. Let goed op de maat
  Koop de panty een maatje groter. Want als de panty precies past, moet je er harder aan trekken dan wanneer je een maat groter hebt. Als je panty afzakt, doe er dan een naadloos broekje overheen.

 7. Was je panty met de hand
  Heeft je panty de avond overleefd? Was je panty dan op de veiligste manier: met de hand. Heb je hier écht geen tijd voor, stop de panty dan in een waszak en zorg ervoor dat er geen kleding met haakjes of risten bij zitten.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good