Waarom een sarcastische girlfriend geweldig is

In plaats van ‘bae’ ,‘baby’ of ‘schatje’, krijg je genoeg andere belachelijke bijnamen te horen

sarcastisch-vriendin-redenen
Unsplash

Sarcastische vrouwen hebben een scherpe tong en kunnen over alles, maar dan ook alles, grappen. Dat is ook waarom het daten met ze zo leuk maakt. Als je met een sarcastische vrouw kunt omgaan, dan kan je de leukste vriendin ever hebben. Hier komen 7 redenen waarom een sarcastische girlfriend tóp is.

 1. Ze maakt grappen over alles
  Een sarcastisch vriendin kan overal de humor van inzien. Ook om dingen waar je eigenlijk geen grappen over hoort te maken. Maar zij kan dit op zo'n sarcastische manier doen, waardoor het toch grappig blijft.

 2. Ze kan ook tegen grappen
  Ze is een lolbroek, dus als jij een grap maakt over haar dan kan ze daar gewoon tegen. Ook als het lijkt alsof ze boos is, ze is je dan gewoon aan het plagen.

 3. Je krijgt leuke bijnamen
  In plaats van ‘bae’ ,‘baby’ of ‘schatje’, krijg je genoeg andere belachelijke bijnamen te horen. En ook zinnen als 'ga weg' en 'rot op' klinken na een tijdje heel normaal.

 4. Ze is altijd direct
  Los van de grappen laat zij ook merken wanneer jij verkeerd bezig bent. Ze zegt exact wat jij moet horen, of jij dat nu wil of niet.

 5. Ze doet niet altijd klef
  Ze vindt het stiekem heerlijk om met je te knuffelen, maar hangt in een café écht niet aan je arm. Een sarcastisch vriendin kan hier een goed balans in brengen.

 6. Jullie hebben bijna nooit ruzie
  Want ja ze is altijd al gemeen tegen je. En je hoort het direct als iets haar niet zint, dus geen opgekropte frustraties in jullie relaties.

 7. Ze weet ook wanneer ze serieus moet zijn
  Het lijkt misschien alsof ze sarcastisch is all the time, maar ze kan ook diepgaande en serieuze gesprekken voeren. Haar op deze manier zien is niet voor veel mensen weggelegd, maar jij bent haar special one.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good