7 redenen waarom een veel jonger zusje hebben een feest is

Je hebt een excuus om kinderachtige dingen te doen: bellen blazen of op foute popliedjes dansen bijvoorbeeld

redenen-jonger-zusje-feest
Yuri Levin

Voor echte girly girls is een jonger zusje hebben het vieren waard. Wie fantaseerde vroeger niet over een life-sized doll die je kon aankleden zoals je wilde en al je geheimen kon vertellen? En zo nog 7 redenen waarom een jonger zusje hebben een feest is.

  1. Je hebt iemand die tegen je op kijkt
    In de meeste alledaagse situaties moet je toch een beetje rekening houden met iemand die boven je staat - je baas, bijvoorbeeld. Het leuke van een zusje is dat ze lang naar je op blijft kijken. Soms tot vervelens toe, als ze weer eens een outfit van je heeft nageaapt bijvoorbeeld.

  2. Je hebt een excuus om kinderachtige dingen te doen
    Sommige dingen blijven leuk: bellen blazen, op foute popliedjes dansen en een ijsje met net iets te veel bolletjes nemen. Kleine zusjes maken dit gedrag weer een beetje acceptabel voor jou.

  3. Je kunt schattige kleding kopen
    Het draait nu even niet om de laatste modetrends, maar om het schattigheidsgehalte. En die is hoog. Glitter, strikjes en de meest onmogelijke onesies staan hoog op de lijst gewilde items.

  4. Je kunt haar haren stylen
    Als ze geen tomboy is natuurlijk, die je met alle geweld wegslaat zodra je iets te dichtbij haar haren komt.

  5. Je hebt een excuus om buiten te spelen
    Als je de hele dag achter de computer zit, of omringd bent door technologie, vergeet je soms dat er zoiets als buitenlucht is. Je zusje haalt je waarschijnlijk over om met haar buiten te spelen. Tien tellen in de rimboe, anyone?

  6. Je kunt je favoriete films van vroeger uit de kast halen
    Je jongere zusje geeft je de kans om ongegeneerd zoveel mogelijk klassiekers te kijken waar je eigenlijk net iets te oud voor bent. We're not complaining.

  7. Je kunt haar behoeden voor de fouten die jij hebt gemaakt
    Je hebt natuulijk niet alles onder controle, maar je kunt in ieder geval je best doen.
    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Feel Good