De 11 beste herinneringen aan je werktijd bij McDonald's

Was dit ook jouw eerste bijbaan? Deze punten herken je gegarandeerd

herinneringen-werktijd-bij-mcdonalds
Unsplash

Waar kun je als tiener zonder ervaring toch een bijbaantje scoren? Bij McDonald's natuurlijk. Het fastfoodrestaurant was een populaire plek voor jongeren om te werken. Deze 9 punten herken je zeker als ook jij een McWerkenemer was.

 1. De geur
  Je kunt nu nog geen McDonald's binnenlopen zonder een totale flashback naar je werkdagen te krijgen. Smells like home.

 2. Korting!
  Een half uur voor- en na werktijd en tijdens je pauze kreeg je korting op het hele menu. Een BigTasty, McNuggets én een hamburger voor jou dus. Hoe vaak je ook werkte in de week.

 3. Vers eten maken
  En als je dan pauze had, wilde je wel dat al je eten supervers was. Dus liep je geheid de keuken in om je collega op het HB-station lief aan te kijken.

 4. Het McTaaltje
  Kip 6 uit, HB low, shakemix op, kun je me runnen, die bestelling kan geserved worden... Good old memories.

 5. Je collega's
  Het werk was misschien niet altijd even leuk, maar met je collega's geinen via de McDrive-headsets maakte een hoop goed.

 6. Personeelsfeesten
  Een paar keer per jaar werd er met alle Maccies uit de regio, of zelfs heel Nederland, een bedrijfsfeest georganiseerd in een grote club. Je collega zoende met de manager, jij werd versierd door die nieuwe jongen: er gebeurde altijd té veel.

 7. Het uniform
  Misschien niet per se de beste herinnering, het vormloze uniform dat je probeerde te compenseren met de perfecte smokey eye, maar het was wel onderdeel van de sfeer. Vooral de band die je in je haar had door de hele dag dat stomme petje te dragen is tekenend voor je tijd bij McDonald's.

 8. Als je vrienden langskwamen
  Soms werden er grapjes gemaakt, maar vaak was het gewoon gezellig als er bekenden op je werk langskwamen. De uitdaging was om ze stiekem extra fritesaus mee te geven.

 9. Op je favoriete locatie werken
  Stond je op een drukke dag samen met een collega op raam 1? Score! Dit was de chillste en vaak meest gewilde spot in de rush.

 10. Snoepen onder werktijd
  Verse frietjes, extra door de zout gehaald, of een 'verkeerd' getapte milkshake: onder werktijd was alles nog lekkerder.

 11. De piepjes uitzetten
  Was de friet of de fishfilet klaar en was iedereen druk, dan bleven de 'ik-ben-klaar'-piepjes maar afgaan. Als iemand ze ein-de-lijk uit zette was het een opluchting voor je oren.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good