6 vooroordelen die voetballende vrouwen niet meer willen horen

Welke ben jij zat om steeds weer te horen?

vooroordelen-voetballende-vrouwen-zat
Getty Images

Deze lijst is voor alle voetballadies. Want deze vooroordelen moeten voor eens en voor altijd de wereld uit. Welke ben jij zat om steeds weer te horen?

 1. Val je ook op vrouwen?
  Want iedere vrouw die op voetbal zit is lesbisch? Not true. Je houdt van voetbal, maar Wentworth Miller mag er ook zeker wezen.

 2. Het zijn lompe vrouwen
  Voetbal wordt gezien als een typische mannensport. Mensen gaan er dus al snel vanuit dat wanneer je voetbalt jij je ook wel als een man zal gedragen. Maar nee, jij bent een lady in the streets.

 3. Nooit niet dat vrouwen weten wat buitenspel is
  Oké, een groot deel van de vrouwen weet dit niet. Maar als je op voetbal zit, lijkt het me logisch dat je dit wél weet.

 4. Vrouwen kunnen niet tactisch en strategisch spelen
  Want dat is echt maneigen, dus vrouwen kunnen dit écht niet. Huh? Wrong. Jij weet wel hoe je een balletje op de juiste manier moet schoppen.

 5. Vrouwen spelen vals
  Haren trekken, bijten, bitch claps en knijpen. Volgens veel mannen is dit de opsomming van een doorsnee wedstrijd. Het valt niet te ontkennen: het gebeurt. Maar lang niet zo erg als de meerderheid denkt.

 6. Vrouwen zijn te zwak
  Vrouwen hebben minder spiermassa, zijn minder snel, blablabla. Dit betekent niet dat vrouwen niet tegen een stootje kunnen. Ze zouden je eens moeten zien voetballen.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good