Emotioneel persoon? Dan huil je vast en zeker om deze 7 dingen

Dit lijstje is heel herkenbaar als je snel moet huilen

emotionele-personen-huilen-deze-dingen
Anthony Tran

Of het nou 'die tijd van de maand' is, of je gewoon van jezelf een emotioneel persoon bent: soms huil je om de meest random dingen. Maar hé, huilen is een gezonde manier om je emoties te uiten, toch? Het is dan ook helemaal oké als je om deze 7 dingen moet huilen.

 1. Films en series
  Of het nou een tranentrekker als The Fault in Our Stars is of die Friends-scène waarin Ross en Rachel voor het eerst zoenen: jij kunt je tranen niet bedwingen.

 2. Reclamespotjes
  Het is toch ook te erg voor woorden wat er die arme dieren in andere landen wordt aangedaan?

 3. Het einde van een mooi boek
  Hopelijk zit je de volgende keer niet in de trein als je een mooi verhaal uitleest.

 4. Een zielig verhaal
  Soms een verhaal dat dichtbij je staat, soms ook verder van je af. Toch zijn er vervelende gebeurtenissen waarvan het jou niet uitmaakt of je de persoon in kwestie kent of niet: het is té zielig.

 5. Afscheid
  Je bent een kneus in het nemen van afscheid. Of je nou een paar weken op vakantie gaat of je beste vriendin uitzwaait voor haar trip van een jaar naar Australië: jij staat te huilen.

 6. Mooie muziek
  Omdat de tekst je aanspreekt, omdat het gevoel van het nummer je raakt of omdat het je herinnert aan een bepaalde periode in je leven: tranen, tranen, tranen.

 7. Blijdschap
  En niet alleen als er iets verdrietig is, ook bij mooie gebeurtenissen zoals een bruiloft of een happy ending in een film stromen de tranen over jouw wangen.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good