5 redenen waarom vrouwen met brillen de coolste zijn

Jij bent instant fabulous

redenen-vrouwen-met-brillen-cool
Vin Stratton

Was het vroeger op school nog iets om misschien mee geplaagd te worden, tegenwoordig is een bril een heuse eyecatcher. En net als de pestkoppen vroeger stiekem waren, zijn ook nu mensen vaak jaloers op jouw look. Want zonder moeite te doen, ben jij instant fabulous met je eyewear. Dit zijn 5 redenen waarom vrouwen met brillen de coolste zijn.

 1. Je bent altijd herkenbaar
  Sommige mensen doen veel moeite om een signature look te creëren en jij hebt die automatisch als je je bril op hebt. En die unieke uitstraling kun je makkelijk weer veranderen als je een nieuw model kiest.

 2. Je outfit krijt een boost
  Je hoeft je nooit af te vragen of jouw outfit nog een accessoire mist, het leukste accessoire heb jij namelijk simpelweg nodig en dus altijd op.

 3. Je ziet er intelligent uit
  Cliché, maar waar; vrouwen met brillen zien er super slim uit. En zijn dit meestal ook.

 4. Je hebt niet veel make-up nodig
  Te lange wimpers zijn niet alleen niet nodig, het is ook onpraktisch als ze tegen je bril aankomen en zwarte mascaravlekjes achterlaten. Daarnaast is een bril de perfecte concealer: geen wallen meer te zien.

 5. Je kunt streng over je bril kijken
  Wil je iemand toespreken en daar kracht bijzetten? Je zet gewoon je bril op het puntje van je neus en kijkt er licht gefronsd overheen. Dat maakt echt wel indruk!
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good