6 redenen waarom Harvey Specter zo aantrekkelijk is

Het wandelende bewijs van arrogant op een sexy manier

redenen-harvey-specter-zo-aantrekkelijk
Suits

“Sorry, I can’t hear you over the sound of how awesome I am". (Denk: stoute grijns van je favoriete serie personage) Als je een Suits fan bent dan begint je hart nu automatisch sneller te kloppen, want Harvey is hét voorbeeld van een sexy advocaat. Als je Suits niet kijkt dan is het tijd dat je gaat kennismaken met Harvey. Hier zijn 6 redenen waarom Harvey Specter dé man is in Suits.

 1. Arrogant
  Harvey is de verbeelding van arrogant zijn op een sexy manier. Hij komt weg met zijn grootspraak, omdat hij het waar maakt.

 2. Slim en intelligent
  Los van dat hij een top-advocaat is, is Harvey de slimste man in de kamer. Street smart én book smart, wat hem natuurlijk nog aantrekkelijker maakt dan hij al is.

 3. Super direct
  Hij weet altijd wanneer hij iets moet zeggen en ook op de juiste manier. Hij is direct met zijn woorden. Geen hints of smoesjes, Harvey zegt meteen wat hij wil en krijgt ook wat hij wil.

  Suits


 4. Goed gekleed
  Harvey is altijd dressed for succes. Zou een andere man in zijn pakken rondlopen, dan zou het overdreven zijn, maar Harvey komt er héél goed mee weg.

 5. Multifunctioneel
  Heel goed kunnen pokeren, kennis hebben van disco-muziek en auto's, en tegelijkertijd ook kunnen onderhandelen op werk. Harvey got it all. Een charming alleskunner.

 6. Smooth smile
  Zodra Harvey in beeld is, zijn je ogen al op hem gericht, maar als hij dan ook nog begint te lachen… Damn.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good