6 herkenbare momenten voor iedereen die verslaafd is aan lippenbalsem

"Waar is mijn vaseline?"

herkenbaar-verslaafd-lippenbalsem
Jorge Saavedra

Gaat jouw lippenbalsem niet eens één maand mee en heb je er nog een stuk of twintig in je la liggen?Is het meteen een worst case scenario als je eventjes je lippenbalsem niet in in je zak voelt? Dan kan het zo zijn dat jij een lippenbalsem verslaving hebt. Glamour heeft 6 herkenbare momenten voor jou op een rijtje gezet.

 1. Jij gaat dus écht niet de deur uit zonder je lippenbalsem
  Dan mis je maar de bus en kom je maar te laat op school of op werk. Lipbalm is life. je wordt al gek als je denkt aan uitgedroogde lippen... En toch moet je te vaak een nieuwe lippenbalsum kopen, omdat je het potje of de tube niet kunt vinden in je tas.

 2. Zodra je merkt dat je lippen droog zijn dan:
  Ga je zo snel mogelijk op zoek naar een van je lippenbalsems. Soms schiet je zo erg in de stress dat je heel je tas op de tafel omkiept. This is an emergency!

 3. Je kunt het drie uur lang blijven smeren
  Soms heb je het zelfs niet meer in de gaten. Pas na tien lagen op je lippen merk je dat te veel hebt gesmeerd. Dan stop je even en na tien minuten tover je het weer uit je zak. En zo blijf je heel de dag bezig.

 4. Je hebt te veel lippenbalsems
  In verschillende vormen, grote en natuurlijk heel belangrijk: smaken! Je hebt er standaard twee met je mee: een voor nu en een als back-up als je nummer 1 kwijt bent.

 5. Voor- en na het eten
  Het is soms vervelend dat je eten een beetje raar smaakt, door de laag op je lippen. Ook na het eten doe je het onmiddellijk weer bijwerken.

 6. Je leent niemand, maar dan ook niemand zijn lippenbalsem
  En ook die van jezelf leen je liever niet uit. Het voelt gewoon niet goed.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good