8 dingen die voor mannen normaal zijn, maar voor vrouwen niet

Herkenbaar?

dingen-normaal-voor-mannen-niet-voor-vrouwen
Toa Heftiba

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Hoe beter we ze leren kennen, hoe meer we beginnen te denken dat dit waar is. Er zijn namelijk erg veel dingen die voor mannen hartstikke normaal zijn, maar die vrouwen alles behalve gewoon vinden. Zoals deze 8.

 1. Over masturbatie praten
  In hun vriendengroep wordt erover gepraat alsof het gaat over de boodschappen, terwijl vrouwen over dit onderdeel van hun seksleven liever zwijgen.

 2. Over hun ontlasting praten
  Hoe het eruit zag, rook en voelde - tot in de details. Terwijl jij het liefst doet alsof je nooit een grote boodschap hoeft te doen.

 3. Lachen om windjes
  Alsof het nog kleuters in de poep- en plasfase zijn kunnen mannen lachen, gieren en brullen om een windje. Jij vindt dat het inmiddels toch écht gewoon op het toilet thuishoort.

 4. Ongeschoren de deur uit gaan
  Bij jou wordt elk verkeerd haartje - bij je wenkbrauwen, boven je lip, onder je oksel, enzovoorts, enzovoorts - zorgvuldig verwijderd of je krijgt het te horen. Mannen kunnen gerust een maand niet omzien naar hun overtollige haargroei en niemand die er wat van zegt.

 5. Hun vrienden vertellen waar ze mee zitten
  "Ik vond het echt niet tof dat je niet op mijn verjaardag was", zegt hij tegen zijn vriend alsof het de normaalste zaak in de wereld is en vervolgens is er niets aan de hand. Als jij er überhaupt al iets van wilt zeggen tegen je bestie, pak je het heel zorgvuldig in: "Ik vond het op zich niet zo leuk, want ik had erop gerekend, maar ik snap ook wel dat je het druk had..."

 6. Ongezond eten
  Shoarma, pizza en patat vallen onder zijn idee van koken en hij zit vervolgens geen moment met de hoeveelheid vet en koolhydraten in deze maaltijden.

 7. Voor al zijn vrienden betalen
  Waarom dat avondje in de kroeg hem bakken met geld heeft gekost? Omdat hij de hele rekening heeft betaald en daar komt geen achteraf internetbankieren aan te pas.

 8. Spontaan met vrienden afspreken
  Bij jou en je vriendinnen moet er regelmatig een datumprikker aan te pas komen, terwijl hij op de avond in kwestie gewoon een rondje belt en vervolgens al zijn vrienden optrommelt voor een game-avond. Hoe doen ze het toch?
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good