Romee Strijd: 'Ik loop mee met de Victoria's Secret-show!'

Het model vertelt over de voorbereidingen, de casting en hoe het voelt om mee te mogen lopen

romee-strijd-blogt-voorbereidingen-victorias-secret-show
Romee Strijd

Zo, het is alweer een maand geleden dat ik wat heb geschreven! Deze maand was een drukke maand: een maand van voorbereidingen. Na een week in Nederland te zijn geweest en leuke dingen te hebben gedaan met vrienden en familie ben ik helemaal opgeladen en klaar om voorbereidingen te treffen voor de Victoria's Secret casting.

In New York aangekomen, vertrok ik al snel naar Tulum. Tulum ligt in Mexico. Ik ging mee op een boxing-bootcamp van vier dagen, georganiseerd door mijn personal trainer, Michael Olajide. Van te voren kregen we al het schema zodat we wisten wat ons te wachten stond.

Romee Strijd
Romee Strijd

Met een groep van tien mensen deden we dit, waaronder ook wat modellen, die allemaal alles er uit wilden halen om zo goed mogelijk op de VS-casting te verschijnen.

Romee Strijd

Het waren vier zware dagen maar wel erg leuk om mee te maken. Het boksen vond plaats in een open zaal waarbij je uitkeek op de zee. Puur eten, mooi strand, helemaal back to earth, want de wifi deed het niet als het waaide en we hadden ook alleen koud zout water als douchewater. Ik moet jullie wel eerlijk bekennen dat ik erg blij was om weer een warme douche te hebben in New York.

Terug in New York had ik nog twee weken tot het zover was. Wat mij geholpen heeft: vooral leuke dingen blijven doen met de meiden! Gezellig bowlen met Maud, Melissa, Daphne en Ymre bijvoorbeeld. Voor de laatste week kwam mijn vriend naar New York, en dat had ik wel even nodig!

Romee Strijd

Maar hoe vind je nou de juiste balans? Leuke dingen blijven doen, gezond eten, sporten maar ook nog eens genoeg energie hebben. Hier wat tips & tricks:

 • veel slapen! vooral op tijd naar bed gaan en 's morgens op tijd opstaan zorgt voor een stuk meer energie en zorgt er ook voor dat je het veel beter volhoudt.
 • goed voor je lichaam zorgen. Niet alleen qua eten, maar koop ook een lekkere bodylotion (ik gebruik zelf de Burts and Bees-bodybutter met cacao), en een goede dagcrème. Het heeft allemaal met elkaar te maken!
 • probeer elke dag een uur te bewegen. Heb je geen tijd voor sporten? Loop of fiets naar je werk, doe lopend een boodschap, alle kleine beetjes helpen om jezelf fitter te voelen.
 • zoek leuke gezonde recepten. Ik heb deze tijd vooral veel gerechten gemaakt met vis, kip, en groentes. Tot mijn verbazing kun je hier best lekkere dingen mee maken (kruiden zijn ook heel belangrijk). Wat ik vaak doe: oven op 220 graden, ovenschaal, gooi er wat groenten in (bv wortels of pompoen (!) of courgette) en leg hier wat vis of kip overheen.
 • genoeg drinken! Water, groene thee of water met limoen of citroen.
 • goed ontbijten : lekkere bak kwark met rood fruit en wat zaden (evt met kaneel of een schepje amandelboter of pindakaas als je net wat meer trek hebt in iets zoets).
 • en zorg dat je altijd wat in je tas heb als snack: een appel, wortels met humus, wat nootjes enz.

  Jaaa, en toen was het zover: de casting. Eerst casting 1, waarbij je de casting director ziet, hij bepaalt of je door mag naar ronde 2 waarbij je de eigenaar van het merk ziet. Gelukkig kreeg ik de callback! Oh wat was ik zenuwachtig, met alle meiden klaar staan in ondergoed om casting te doen is toch wel even wat anders dan normaal gesproken. Eenmaal weg bij de casting had ik geen idee hoe het was gegaan, maar ik had in ieder geval wel het idee dat ik er alles aan had gedaan, dus ik dacht we zien 't wel!

  En ja hoor! Een dag later werd ik gebeld! "Gefeliciteerd, je bent confirmed en geboekt voor de show." Wat was en ben ik super blij, en dat moest gevierd worden! Dus trokken we onze Halloween pakjes aan en ging ik het voor het eerst in New York vieren!

  Romee Strijd

  Daarna vertrok mijn vriend weer naar Nederland en ik naar Columbus om vier dagen te werken. Toen ik terug kwam in New York kreeg ik bezoek van twee vriendinnen uit Nederland, waar ik gezellig toeristische dingen mee heb gedaan afgelopen weekend. Nu zit ik in het vliegtuig naar Los Angeles (voor een heel kort tripje, het is nu 20:00 uur en ik kom 00:30 uur aan, dan snel naar het hotel, slapen, van 8:00-18:00 uur werken en dan weer meteen terug naar New York).

  De vlucht is 7 uur. Ik ga nu een filmpje aan zetten en hopen dat ik een beetje kan slapen.

  Tot gauw!

  p.s. bekijk hieronder nog meer foto's:

  Romee Strijd
  Romee Strijd
  Romee Strijd
  Romee Strijd
  Romee Strijd
  Romee Strijd
  Romee Strijd
  Romee Strijd
  Romee Strijd
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good