De trailer van Netflix Original-serie Élite is hier, ook wel de Spaanse Gossip Girl genoemd

En ook de releasedatum is bekend!

Alle fans van Casa de Papel, Pretty Little Liars en Gossip Girl opgelet. De trailer van de nieuwe Netflix-serie Élite is hier. Gevalletje: dit wordt je nieuwe verslaving.

Élite
De verhaallijn van de serie is als volgt: na de verwoesting van hun eigen school door een aardbeving moeten drie arbeiderskinderen noodgedwongen naar de meest exclusieve school van Spanje: Las Encinas. Er is alleen één obstakel, de drie nieuwe studenten zijn - in tegenstelling tot de andere studenten - niet rijk. Dit zorgt voor nogal een strijd tussen de drie minder bedeelde leerlingen en de rest.

Trailer
De nieuwe serie werd eerder al vergeleken met onze all time favourites Gossip Girl en Pretty Little Liars. Na het zien van de trailer, die je hier kunt bekijken, snap je wat we bedoelen.

Casa de Papel
Mochten een paar gezichten je bekend voorkomen, dat kan kloppen. Drie acteurs uit de Spaanse hitserie Casa de Papel zijn ook te bewonderen in de (nu al) populaire Élite. María Pedraza (Alison Parker), Jaime Lorente (Denver) en Miguel Herrán (Rio) zijn in de nieuwe Spaanse serie te zien.

Élite is vanaf 5 oktober te zien op Netflix.

Casa time
Om nog even terug te komen op La Casa de Papel: eerder werd bekend gemaakt dat het derde seizoen van Casa de Papel vanaf 29 september te zien is op Netflix. Dat is toch niet het geval, blijkt nu. Helaas, helaas, we moeten nog even geduld hebben. De reden vind je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good