Kanye West: 'Kim Kardashian studeert Rechten'

'More than a pretty face'

Kim Kardashian West is voor de tweede keer op bezoek geweest in het Witte Huis, bij Mr. Donald Trump. Zij en haar man Kanye West helpen gedetineerden die onterecht te lang vastzitten in de gevangenis in de Verenigde Staten. Rapper Kanye vertelt aan Extra dat zijn vrouw om die reden aan de studie Rechten is begonnen.

Alice Marie Johnson
Het bekende koppel zette al eerder hun bekendheid in om een stem te zijn voor gevangenen. Nadat Alice Marie Johnson al tweeëntwintig jaar vast zat voor een 'relatief licht' drugsmisdrijf, besloot Kim K. actie te ondernemen.

Doorbijter
Kim zette alles op alles om in gesprek te gaan met Donald Trump. En met succes. In een persoonlijk gesprek met de Amerikaanse president kreeg de 37-jarige realityster het voor elkaar Johnson uit de gevangenis te krijgen.

"Een vrouw die mij nog nooit heeft ontmoet, heeft mijn verhaal omarmd en in haar hart gesloten. Wat een vrouw”, aldus de 63-jarige Alice als reactie op Kims assertieve actie.

Chris Young
Na de vrijlating van Johnson stortte Kardashian zich op een nieuw project: gevangene Chris Young. In 2010 kreeg de 30-jarige man te horen dat hij levenslang vast moet blijven zitten vanwege marihuana- en cocaïnebezit.

Ook daar is Kim het niet mee eens. Via Twitter liet de Keeping up With The Kardashian-ster weten dat het tijd is voor echte systeemveranderingen. Iets waar ze zich hard voor wil maken:

Trotse man
In een interview vertelt Kanye dat hij het geweldig vindt wat zijn vrouw doet: “I love it”. De 41-jarige rapper vertelt dat dit hetgeen is waar ze zich op willen focussen. "We willen mensen helpen die geen stem hebben. We verbreken het sociale klasse-systeem. Er zitten op dit moment twee miljoen Afro-Amerikaanse mensen in de gevangenis. Wij gaan hen helpen om eruit te komen”.

Rechtenstudie
Volgens West studeert Kim Rechten, maar zoals we Kanye kennen is dit een beetje over the top. Wel volgt zijn vrouw lessen aan een Rechten-opleiding. Een vertegenwoordiger van de Kardashians vertelt dat Kim enorm gefascineerd is door het juridische systeem en haar activisme voort wil zetten. De kans dat ze daadwerkelijk Rechten studeert, of gaat studeren, is dus groot.

Maar wie weet.... Het is niet de eerste keer dat de Kardashians ons doen verbazen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good